USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Video Haber

Ünlü sanatçı ve yazarlar HKÜ’de öğrencilerle buluştu

Ünlü sanatçı ve yazarlar HKÜ’de öğrencilerle buluştu
16-11-2016 09:55
Gaziantep

Ünlü yazarve sanatçılarHasan Kalyoncu Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

!#**h10335**#!

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Kulübü’nün organize ettiği, “İdealbakış ile Sen Sor Onlar Cevaplasın” programında öğrenciler sordu ünlü konuklar yanıtladı.
Sanatçı Fatma Turgut, Tarihçi Yazar Ahmet Şimşirgil, Araştırmacı Yazar Lütfiye Aydın, Araştırmacı Faruk Acar, Sanatçı Bedük, Yazar Şebnem Burcuoğlu ve Oyuncu Serkan Ercan, HKÜ Kongre ve Kültür Merkezinde (KKM) öğrencilerle bir araya gelerek ideal yolculuklarını anlattılar. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, programda yaptığı açılış konuşmasında HKÜ olarak sosyal ve kültürel etkinliklere önem verdiklerini söyledi.

!#**v289&pl=true**#!

“Sosyal ve kültürel etkinlikleri önemsiyoruz”

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, alanında birbirinden değerli yazar ve sanatçıları öğrencilerle buluşturduklarını belirterek, “Mesleğinden duayen edebiyatçı, yazar ve sanatçılarımızı sizlerle buluşturuyoruz. Öğrencilerimizin dünyadan haberdar olmalarını istiyoruz. Mesleğinizde çok iyi noktalara geleceksiniz ama bunun yanında dünya ile iletişiminizin ve temasınızın da olması gerekiyor. Burada öğreneceğiniz çok şey var o nedenle bu tür programları çok önemsiyoruz ve düzenlemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ünlü konuklar öğrencilere tavsiyelerde bulundu

Birbirinden ünlü ismin konuk olduğu ideal bakışta ilk olarak müzik grubu Model’in solisti Fatma Turgut, sahneye çıktı.
Fatma Turgut, müzikle tanışma macerasını anlatarak Model grubunu İzmir’de kurduklarını ve İstanbul’da müzik hayatına devam ettiğini dile getirdi. Ünlü sanatçı müzik yaparken ilham denilen olgunun göz ardı edilemeyeceğini ancak bunu besleyen unsurun ise yaşanmışlık olduğunu vurguladı.
Araştırmacı Yazar Lütfiye Aydın, öğrencilerle bir araya gelerek ideal yolculuğunu anlattı. Programda yazarlık, yaşanmış olaylar, senaryo yazma teknikleri gibi birçok konular öğrencilerle paylaşıldı. Aydın, kendisini dinlemeye gelen üniversiteli gençlere bol bol tavsiyesinde bulundu.

.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler