USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

AK Parti 'vefa' iftarında buluştu

AK Parti  'vefa' iftarında buluştu
30-06-2016 05:18
Gaziantep

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı tarafından verilen ' vefa' iftarında mevcut yöneticilerle kurucu yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi.


AK Parti’de gelenekselleşen vefa buluşmaları, bu yıl Ramazan ayına denk getirildi. Kurulduğu 2002 yılından bugüne kadar görev almış yönetimler, verilen iftarda bir araya geldi. Programa AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci ev sahipliği yaptı. İftara Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Meclis Üyeleri, Kurucu ve şu anki yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubunun katıldığı yemekte eski ve yeni teşkilat üyeleri birlik beraberlik mesajları verdi.

Özkeçeci, teşkilatların dik durmayı kurucu Genel Başkan Recep Tayip Erdoğan´dan öğrendiklerini ifade etti. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlanan programda, iftar vaktinin ardından yapılan konuşmalarda İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, katılan herkese teşekkür etti. Özkeçeci, “Ak Partimiz kurulduğu günden beri, 14 yıl boyunca ülkemizi geliştirdi. Hükumetlerimiz, dünyanın parmak ısırarak baktığı projelere imza attı. Türkiye’de olduğu gibi Gaziantep'de de birçok sıkıntımız vardı. Gaziantep'te bu sıkıntılarımızı da çözdük çok şükür. Bu aşamada desteğiniz çok önemliydi. Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

“ESKİ, YENİ AYRIMI YOK”
Eski yada yeni kavramı gözetmeden AK Partiye gönül vermiş, teşkilatta farklı görevlerde bulunmuş bütün herkesle bir arada olmaktan mutlu olduklarını ifade eden İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, “Bizde eski yada yeni kavramı yok. Bizler partimize gönül veren herkesle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Teşkilatımızın her kademesinde yürütülen çalışmalarda gerek halkımızla gerekse partililerimizle sürekli bir araya geliyor, istişarelerde bulunuyoruz. Bugün düzenlediğimiz vefa iftarında da yine partililerimizle bir arada olmanın mutluluğunun yaşıyoruz. AK Partinin, AK kadroları olarak her zaman güçlü bir teşkilat yapısı ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hep birlikte Gaziantep´imiz için çalışıyoruz. Gerek sizlerden gelen talimatlar ile gerek bizim projelerimiz ile kentimizde en güzel hizmetleri yapıyoruz. Bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

“BİRİLERİ RAHATSIZ OLDU”
Türkiye’nin önüne kesme girişimleri olduğunu vurgulayan Özkeçeci, “Türkiye´nin önünü kesme girişimleri oldu bugüne kadar, bugün de hala bu girişimler devam etmektedir. Yaşadığımız terör olayları da bunların bir parçasıdır. AK Parti´nin 14 yıllık iktidarı döneminde Türkiye´nin her alanında yaptığı hizmetler birilerini rahatsız etti. Hem yurt içi hem de yurt dışındaki birtakım çevreler bu durumdan rahatsız oldu. Kalkınmış, gelişmiş bir Türkiye istemeyen, Türkiye´nin bulunduğu coğrafi konum itibarıyla dünya milletleri üzerinde bulunduğu coğrafyada söz sahibi olmasını istemeyen çevreler, Türkiye'nin önünü kesme gayreti içerisindeler” ifadelerini kullandı.

“BAŞIMIZ DİK GEZİYORUZ”
Terörle Türkiye'yi dize getirmek isteğinin başarıya ulaşmayacağını vurgulayan Özkeçeci, “Geldiğimiz noktada şehirlerimiz yapılan operasyonlarla belirli noktada temizliğe ulaştı. İnşallah bundan sonra hem bir yandan bu operasyonlar devam edecek hem de şehirlerin yeniden tanzimi noktasında o bölgede gerekli çalışmalar yapılacak. Bugüne kadar ki kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi nasıl muhafaza ederek bugünlere geldiysek bundan sonraki yolculuğumuz da aynı şekilde devam edecek. AK Parti bugüne kadar milletin karşısında başlarını öne eğecek hiçbir icraat yapmadı. Başlarımız her zaman dik. Milletin yanında siyaset yapma geleneğimiz devam etmektedir Bu siyaseti, geleneğimizi Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´dan öğrendik. Allah´ın izniyle milletimize hiç mahcup olmadık. Türkiye´yi bulunması gereken noktaya taşıyacak yolculuğumuzu sürdürüyoruz” ifadelerine yer verdi.

“SALDIRININ HEDEFİ MİLLETİMİZ ARASINA KORKU SALMAK”
İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, Atatürk Havalimanında yapılan saldırıya değinerek, “İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Bu vahim olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Mübarek Ramazan ayında meydana gelen bu saldırı, terörün, inanç dahil hiçbir değer gözetmeksizin, kurbanları arasında ayrım yapmaksızın hareket ettiğini göstermiştir. Teröre destek vermeyi, teröriste perde olmayı ‘özgürlük’ diye sunanlar, daha cenazelerimiz defnedilmeden siyasi rant peşinde koşanlar bu kardeşlik mesajından gerekli dersi almalıdırlar. Bu tür hadiseler ve verilen tepkiler, meselenin mekan birlikteliği değil asıl olanın bir ruh ve gönül birlikteliği olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Buradan şu hususun altını çizmek istiyorum. Salı günü düzenlenen saldırı, tüm Türkiye’ye, 80 milyonun tamamına yapılmış saldırıdır. Bu saldırıyla terör örgütü, cani ve alçak yüzünü bir kez daha göstermiştir. Saldırının hedefi, milletimiz arasına korku salmak, Türkiye’yi hedefinden, kutlu yürüyüşünden, iddialarından vazgeçirmektir. Ama bunu asla başaramayacaklardır, bu mümkün değildir. Terörü maşa olarak kullananlar, masumların kanları üzerinden hesap görmek isteyenler Türkiye’ye asla diz çöktüremeyecekler, tam aksine kendileri diz çökeceklerdir" diye konuştu.
İl Başkanı Özkeçeci, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, konuşmasını tamamladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler