USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Güncel

Ak Parti’de hedef 2019 seçimleri

Ak Parti’de hedef 2019 seçimleri
11-03-2018 08:59
Gaziantep

Ak Parti Gaziantep İl Danışma Meclisi toplandı. İl, ilçe teşkilatlarının yanı sıra milletvekilleri ile yerel yöneticilerin katıldığı toplantıda ana gündem 2019 seçimleri oldu.

Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, “Kongremizde Genel Başkanımız çıtayı koydu; ‘Gaziantep layık olduğu yerde değil’ dedi. Yüzde 62.5 oyumuz var, Cumhurbaşkanımız bizi ilk 10’da görmek istiyor. 2019’da inşallah Gaziantep layık olduğu yere gelecek” diye konuştu. Toplantı Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Meclis toplantısına Ak Parti Gaziantep Koordinatör Vekili Mahmut Sami Mallı, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Nejat Koçer, Şamil Tayyar, Mehmet Erdoğan, Canan Candemir Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil İlçe Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ve partililer katıldı. AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, “Üzerimizdeki yük, sorumluluk arttı. Bu sorumluluğu, yükü hep beraber teşkilat olarak inşallah sırtlayacağız. 2019 geliyor, 2019’un ayak sesleri gümbür gümbür geliyor. Teşkilat olarak bizim görevimiz; 2019’da önümüze konan tüm sandıklarda AK Partimizin oylarını gümbür gümbür patlatmak. Kongremizde Genel Başkanımız çıtayı koydu; ‘Gaziantep layık olduğu yerde değil’ dedi. Yüzde 62.5 oyumuz var, Cumhurbaşkanımız bizi ilk 10’da görmek istiyor” diye konuştu.

“GAZİANTEP 2019 SEÇİMLERİNE HAZIR”

Özkeçeci sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“Bize düşen görev; dokunmadık görev bırakmamak, sıkılmadık el bırakmamak. Siyaset gönül kazanmayı emrediyor, bizler de bütün gönülleri kazanmak zorundayız. Cumhurbaşkanımızın bizler için vermiş olduğu direktif bizim için emirdir. Bu emri de yerine getirmek tüm teşkilatların ve bizim boynumuzun borcu. 2019’da inşallah Gaziantep layık olduğu yere gelecek. Bu görev hepimizin. Tüm ilçelerimizin kongreleri bitti, sadece bu ayın 24’ünde Başbakanımızın katılımıyla gençlik kolu kongremiz var, burada bize düşen görev; Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılamak. O salon Gaziantep’e yakışır şekilde gümbür gümbür dolacak. Allah yolumuzu açık etsin, birliğimizi, beraberliğimizi daim kılsın. Bu teşkilat göreve hazır, 2019’a, 2023’e bu teşkilat hazır. Biz burada rahat bir kongre yapalım diye Afrin’de görev yapan tüm Mehmetçiklerimize dua edelim. Bir tane sivilin burnu kanamasın diye titizlikle Mehmetçiklerimiz mücadele ediyor. Bizler kahramanlarımız için dualarımızı eksik etmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın direktifleriyle hedef Afrin, Afrin şu anda çember altında. Amacımız hain yapılanmaya meydan okumak.”

“YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI”

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin; “Yeni bir dönem başladı. Yeni bir kapı açtık; geldiğimiz yeri sürdürebilir kılmak ve başarıyı taçlandırmak için yeni bir döneme geçtik. Reisimiz geldiğinde çok önemli bir mesaj verdi; Gaziantep’in ne kadar önemli bir il olduğunu, herhangi bir il olmadığını, Gaziantep’in baş veren fakat baş eğmeyen, yük alan yük vermeyen bir şehir olduğunu söyledi. Verdiği mesajlardan en önemlisi ise; ‘biz Gaziantep’le kader birliği yaptık, Gaziantep sınırın bütün yükünü, ülkenin bütün yükünü bir ensar ruhuyla kucaklıyor’ dedi. AK Parti döneminde Gaziantep’e yapılan yatırımların 24 katrilyon olduğunu söyledi. Yerel yönetimler olarak ben ve arkadaşlarım, bütün belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun.  Teşkilatımız sayesinde Gaziantep bölgenin yükselen yıldızıdır, parlayan güneşidir. Bunun en büyük mimarı sizlersiniz, Recep Tayyip Erdoğan’dır, AK Parti’dir.  2019’a giderken sizler bizim gönül elçilerimizsiniz; elimiz, ayağımız, gözümüz, kulağımızsınız. Yola çıkarken Cumhurbaşkanımız; bizim medyamız yok dedi. Birileri para para derken Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği şey teşkilattı. Dibimizde savaş var biz şehrin 2023, 2071 vizyonunu konuşuyoruz” dedi.

“BİNLERCE KONUTUN İHALESİNİ YAPACAĞIZ”

Şahin sözlerine şu şekilde devam etti;

“Bu şehrin en önemli meselesi konut, çok hızlı büyüyoruz ve kiralar çok yüksek, çok sayıda konut yapmamız lazım. Türkiye’nin en büyük konut projesinde geçen hafta TOKİ başkanımız geldi ve şu anda bütün Türkiye’ye örnek bir proje çıktığını söyledi. Bunun 3 bin 500’ü bu ay tamamlanacak ama 10 bin olabilmesi için ihale çabasına devam ediyoruz. Seçime gitmeden 50 bin konutun 10 bininin ihalesini yapmış olacağız. Bu bir takım işi. Yeni bir çevreyolu yapıyoruz. OFM’nin oradan gelecek, Araban Yavuzeli hattını Araban’a bağlayacak. İhalesini yaptık Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak şu an yaptığımız yatırım yaklaşık 60 milyon TL. Şu ana kadar yaptığımız en büyük işlerimizden bir tanesi. 6 ay içerisinde bu yol hazır, bunu Adana yoluna bağladığımız zaman şehir içinde yeni bir şehir kuracağız. Cumhurbaşkanımız geldiğinde; dibinizde savaş var, son 2 yılda Organize Sanayi’de 150 fabrika açılmış dedi. Bu şehrin insanları tırnaklarıyla, alın teriyle, akıl teriyle bu savaşa karşı milli seferberlik ilan ederek ekonomik kalkınmayı gerçekleştirdi.”

“METRODA SONA GELİNİYOR”

Şahin, “Ulaşımda metronun müjdesini verdik. Yer altına giriyoruz, 6 ay içerisinde projemiz bitiyor temel atma noktasına geldik. İki hattımız var, yeni şehir hastanemizin hattını hızlı bir şekilde temel atma noktasına getiriyoruz. Gaziray’ın temelini atacağız ortadaki kısmın Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne maliyeti yaklaşık 300 milyon TL. İhalemize çıkacağız. Türkiye’nin hiçbir şehrinde bu yatırımlar şu anda yapılmıyor. Çünkü para yok. Milletvekillerimiz, çift tabanca çift bakanımız, başbakanımız ve cumhurbaşkanımız ile tamamen güçlü takımın sonucunda oluştu. Bunun ihalesini yapıp 6 ay içerisinde battı çıktımızı yapıp vagon ihalemiz kalıyor 25 kilometre hızlı trenimizi şehrin merkezine getiriyoruz. Günde 200 bin kişiyi taşıyacağız. Gaziantep’e metro geliyor.  “Hastaneler bölgesinden oteller bölgesine 5 kilometre yer altına giriyoruz üstteki alan 400 bin metrekare Şehitkamil’in ortasındaki o meczup kara trenin olduğu yere yeni yeşil alan yapıyoruz. İkinci 100. Yılımızı yapıyoruz. Şehrin ortasını yeni bir cennete dönüştürecek bir çalışma. Hangi bölgede çalışıyorsak o başkanımızla el eleyiz, kol kolayız, gönül gönüleyiz, can canayız. Hepsinden Allah razı olsun.  250 dönüm yeni yeşil alan, Haziran ayında bunun açılışını yapıyoruz. Ağaç dikecek yerimiz yoktu, yıllarca oylarını aldık ağaç dikecek alan oluşturamadık. Alleben Göleti’nin yanındaki bütün alanı temizledik. 600 dönüm yeni yeşil alanı oluşturuyoruz. Birileri 2-3 ağaç için ülkeyi ayağa kaldırdı işte AK Parti bu. Yeni bir Gaziantep kuruyoruz.  “Yüzde 15 faturaları aşağı çektik. 25 Aralık 2018’de Düzbağ bitiyor. 1.2 katrilyonluk bir devlet yatırımı. Kaynak suyu getiriyoruz. 100 milyon TL elektriğe ödediğimiz para cepte kalıyor. 5 kavşak daha fazla yapacağımız anlamına geliyor. Bunlar hayaldi, su getirmek için 4 kilometre tünel açıyoruz. Eğer AK Parti olmasaydı, bu takım olmasaydı bunlar hayal dahi edilemezdi. İşin özü el ele vereceğiz, safları sıklaştıracağız, canımız sıkılabilir ama kırılma, küsme hakkımız yok. Önümüzde çok büyük bir sınav var. Safları sıklaştırdığımız zaman göreceksiniz Gaziantep Türkiye’nin ilk 3’ünde olacak” dedi.

“SEÇİME AZ BİR SÜRE KALDI”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer; “Çok önemli bir zaman dilimine giriyoruz, mahalli seçimlere 1 sene yerel seçimlere de 1 senenin üzerinde bir zaman kaldı. Bu süreçte teşkilatlarımıza çok büyük ve önemli görevler düşüyor. Her seçim öncesinde olduğu gibi bu seçimlerde de hem partimize hem şehrimize yakışır bir şekilde bıraktığımız yerden yolumuza devam edeceğiz. Danışma meclisimizde sizleri dinlemek çok daha önemli. benim gençlerden bir ricam var; ilçe milliyetçiliğini bırakalım biz Gaziantep’iz. Bizim sizden ricamız Gaziantep’i öne çıkarın” şeklinde konuştu.

“HEPİMİZ AYNI ANDA AYNI ŞEKİLDE HAREKET ETMELİYİZ”

AK Parti Gaziantep Koordinatör Vekili Mahmut Sami Mallı; “Bu bizim için çok önemli bir sürecin başlangıcını işaret ediyor. Seçime doğru durmadan, dinlenmeden çalışmalıyız. Birlikte hareket ederek hedefe ilerleyeceğiz. Siyasi tarihimiz açısından önümüzdeki seçimler çok önemli, basın cımbızla cümlelerimizi ve hatta kelimelerimizi seçiyor bu yüzden vatandaşlar ve kamuoyu önündeki konuşmalarımıza çok dikkat etmeliyiz. Genel merkezimiz yeni bir karar aldı ve Cumhur ittifakı kuruldu bize düşen bunu sahiplenmek ve desteklemek çünkü fitne odakları sürekli olarak şer çıkarmakla, bizimle uğraşıyor buna fırsat vermemek gerekiyor. Neredeyse bütün dünya karşımıza dikilmiş zulüm etmekte. Suriyeli mültecilerin geri dönüşünü sağlamak ve sınır güvenliğimizi korumak için Zeytin Dalı Barış Harekatını düzenledik. Şu an kurtarılmış mahallelere geri dönen Suriyeli sayısı 500 bini aştı. Bunu fırsat bilip Cumhurbaşkanımıza ve cephedeki kahraman askerlerimize türlü iftiralarla saldırıyorlar. Artık Türkiye sadece bölgesinde değil dünyada takip edilen bir ülke haline geldi. Hep birlikte hareket etmek zorundayız” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler