USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Güncel

AK PARTİ’DE STK’LARLA İŞBİRLİĞİ ARTACAK

Ak Parti STK’larla diyaloğun daha geliştirilmesi amacıyla “STK’larla Koordinasyon Kurulu”nu kuruyor

AK PARTİ’DE STK’LARLA İŞBİRLİĞİ ARTACAK
12-02-2018 12:11
Gaziantep

Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Gaziantep genelinde parti çalışmalarının etkin şekilde sürdürülmesine yönelik Ak Parti il başkanlığının öncülüğünde tüm ilçe yönetimlerinin diyalog çerçevesinde çalışmalarını daha da artırılacağını dile getirdi. Yılmaz, kadın ve gençlik kollarının çalışmalarının yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşlarıyla diyaloğun daha da artırılması amacıyla STK’larla Diyalog Kurulu’nun kısa süre içerisinde çalışmalarına başlayacağını anlattı.

“SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIYLA DİYALOG ARTACAK”

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ile STK’larla ilgili kurulacak olan birim üzerine görüş alış verişinde bulunduklarını anlatan Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, “İl başkanımızın önderliğinde Şehitkamil ve Şahinbey ilçe yönetimlerinden oluşacak yeni bir oluşum ile Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Ak Parti arasında ki diyaloğun daha da geliştirilmesini sağlayacağız. Bu önemli proje için çalışmalarımız hızla sürüyor ve kurulacak olan komisyon çalışmalarına kısa süre içerisinde başlayacak. Kurulacak olan komisyonda görev alacak olan arkadaşlarımız Gaziantep’te faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşlarıyla irtibata geçerek onların görüş ve önerilerini alacak ve ardından yönetimler bazında onlarla bir araya gelerek görüş alış verişinde bulunacağız” diye konuştu.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN TEŞKİLATÇILIĞINI ÖRNEK ALDIK”

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 1985 yılında Refah Partisi İstanbul il başkanıydı. 1994’de ise Cumhurbaşkanımız İstanbul Belediye Başkanlığı görevini layıkıyla yaptı. İl başkanlığı ve belediye başkanlığı döneminde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, teşkilatçılığı sokak sokak bire bir vatandaşlarla görüşerek yapmış ve siyasi tarihte teşkilatçılık üzerine önemli bir katkı sunmuştur” şeklinde konuşan Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, “Bizde göreve geldiğimiz ilk günden itibaren teşkilatçılık çalışmalarını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı gibi yapma kararı aldık. Şehitkamil ilçemizde bizlere oy verenleri onure ettiğimiz gibi, oy vermeyen vatandaşlarımızı da tek tek ziyaret ederek onların kaygılarını dinleyeceğiz ve o kaygılar doğrultusunda çalışmalarımızı ve kendimizi anlatacağız. Cumhurbaşkanımızın teşkilatçılık yapısını Şehitkamil ilçemizde oturtmak istiyoruz. Bölücü ve vatan hainleri hariç ilçemizde tüm kesimlere ulaşacağız ve kendimizi anlatacağız” dedi.

“MAHALLE HEYETLERİ OLUŞTURARAK SORUNLARA ANINDA MÜDAHİL OLACAĞIZ”

Şehitkamil ilçesinde tüm mahallelerde heyetlerin oluşturulacağını ve bu heyetler sayesinde sorunlara daha hızlı ulaşılarak çözüm yolları aranacağını dile getiren Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, “İlçe yönetimi olarak mahallelerde kuracağımız heyetler sayesinde o mahallede ne sorun var ise hızlı bir şekilde masaya yatırarak çözüm yolları arayacağız. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu zaten ilçe genelinde varsa bir sorun anında çözüm buluyor ve sorun çözülüyor. Bizde ilçe teşkilatı olarak belediye başkanımıza ve ekibine yaşanan sorunların hızlı çözümü noktasında gerekli yardımı göstereceğiz. Mahallelerde o mahallenin önde gelen insanlarından oluşacak olan heyetler gerek yerel yönetimlerle yaşanan sorunları gerek ise vatandaşlarımızın yaşadığı sorun ve sıkıntıları rapor halinde ilçe yönetimine getirecek. Bizde yönetim olarak sorunların hızlı bir şekilde çözülmesi noktasında gereken çalışmaları ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.

“TÜM YÖNETİMLERİMİZLE UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Ak Parti İl ve diğer ilçe teşkilatlarıyla çok güzel ve uyumlu bir çalışma yapacaklarını, yeni bir anlayış getirdiklerini anlatan Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, “Yani ahde, vefaya dayanan bir teşkilat anlayışını getiriyoruz. Bu dönem birlik, beraberlik ve vefa duyguları ön plana çıkıyor. Bu davaya gönül vermiş insanların anılması, onlara vefa gösterilmesi ve onure edilmesi yeni şifremiz. Ak partide bundan sonra bu davaya kuruluşundan bu yana emek vermiş herkes baş tacı edilecek. Yeni dönemin şifresi bu, Allah'ın izniyle bu dönemdeki şifremiz ahde vefa olacak” diye konuştu. Ak Parti İl Başkanlığına yeniden aday gösterilen Eyüp Özkeçeci'ye de hayırlı olsun diyen Mehmet Yılmaz, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Yılmaz, “Birlik ve beraberlik içinde güzel bir teşkilatçılık anlayışını getiriyoruz. Önümüzdeki dönem ilçe teşkilatlarıyla birlikte il başkanımızın koordinesinde burada etkin güzel bir teşkilatçılık anlayışı sergileyeceğimizi beyan ediyorum. 2019 öncesi Gaziantep'te topyekûn bir çalışma ve teşkilatçılık sergileyeceğiz. İl kongresinden sonra il teşkilatımızla, ilçe teşkilatlarımızla birlikte uyumlu bir şekilde çalışacağız. Biz yola çıktık, teşkilatı toparladık ve çalışmalara başladık” dedi.

“ŞEHİTKAMİL İLÇEMİZDE 146 BİN SEÇMEN GENCİMİZ BULUNUYOR”

Şehitkamil ilçesinde yaşayan 146 bin genç seçmenin bulunduğunu açıklayan Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, gençleri düzenlenen toplantılarla ziyaret ederek onların sorunlarına kulak verdiklerini dile getirdi. Gençlere yönelik siyasette Ak Parti öncesi ve sonrasının olduğuna dikkat çeken Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, “Ülkemizde Ak Parti’den önce siyasetçiler gençlere güvenmiyorlardı. Ak Parti ile birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gençlerde siyasetin önünü açtı ve onların da siyasette var olacaklarını ve kendilerini ispatlayacaklarını dile getirdi. Bugün bakınız ülkemizde çok yüksek oranda genç arkadaşımız bunlara bende dahil olmak şartı ile yönetimler bazında önemli mevki ve makamlarda görev yapıyorlar. Bunların iyi irdelenmesi gerekiyor. Bugün gençlerimizin siyasette yer almalarının önünü açan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ne kadar teşekkür etsek az olur” şeklinde konuştu.

“GENÇLİK VE KADIN KOLLARIMIZ ARALIKSIZ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR”

Ak Parti Şehitkamil İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlık seçiminin sona erdiğini dile getiren Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, “Yapılan İlçe Kadın Kolları Kongremizde başkanlık görevine getirilen Hülya Kılıç ile İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Mesut Bozatlı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Şimdi kongreler tamamlandı ve çalışmalara kaldığımız yerden devam ediyoruz. İlçe Kadın Kollarımız bünyesinde kurulan “Aile Ziyaretleri Komisyonu” ilçemizde yaşayan yoksul, yetimlerin yanı sıra şehit ve gazi ailelerini ziyaret ederek onların sorunlarını dinleyecekler ve sorunların çözümü için gerekli adımları atacaklar. Diğer yandan ilçe gençlik kolları yönetimimiz de ilçe yönetimiyle diyalog içerisinde çalışmalarını son surat sürdüreceklerdir. Ben ve ilçe yönetimim kadın ve gençlik kolları yönetimlerimize güveniyorum. Onlara çalışmalarında elimizden gelen her türlü desteği vereceğimizin bilinmesini istiyorum” şeklinde konuştu.

MEHMET YILMAZ’IN ÖZGEÇMİŞİ

1982 yılında Gaziantep’in Şehitkamil İlçesinde Doğdum. İlk, Orta, Lise ve Üniversite eğitimimi Gaziantep’te tamamladım. Okan üniversitesi Muhasebe ve Denetim alanında yüksek lisans yaptım. Vatani görevimi 2003 yılında K.K.T.C.’nde tamamladım. 2003 ve 2013 yılları arasında özel şirketlerde muhasebe müdürlüğü yaptım. 2013 yılında Muhasebe ve Denetim üzerine Mavi Denetim Danışmanlık ve Mali Müşavirlik A.Ş.’ni kurduk ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak mesleki faaliyetime halen devam etmekteyim. Siyaset hayatıma 2003 Yılında Ak Partinin, Şehitkamil İlçesi Hacıbaba Mahallesinde bulunan Gençlik Kolları Mahalle Heyetine girerek başladım.2004 yılında Ak Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği, 2005 Yılında Ak Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, 2006-2011 Yılları arasında Ak Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yaptım. 2009 Yılında yapılan yerel seçimlerde Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyeliği ve yine 2014 Yılında yapılan yerel seçimlerde Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyeliği görevini üstlendim. 2016 Yılında Şehitkamil Belediyesinde Denetim Komisyon Başkanlığı görevini yürüttüm. Amacım Ak Partinin bir ferdi olarak Şehitkamil’e ve Gaziantep’e hizmet etmektir. Evli ve 4 çocuk babasıyım.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler