USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

AK PARTİ’NİN “3 ATLISI” ÖZKEÇECİ-TEKE-YILMAZ

Ak Parti Gaziantep teşkilatlarında kongre heyecanı sürüyor. Kongre hazırlıklarını sürdüren ilçe teşkilatlarında başkanlık için aday isimler merak konusu oldu.

AK PARTİ’NİN “3 ATLISI” ÖZKEÇECİ-TEKE-YILMAZ
03-09-2019 11:35
Gaziantep

Kongre takviminin işlediği Ak Parti’de ilçe teşkilatları yeni seçilecek başkanlar konusunda kulis çalışmalarını sürdürürken parti genel merkezinde ise yeni yönetimlerin nasıl şekilleneceği konusunda hummalı bir çalışma sürdürülüyor. Diğer yandan Ak Parti Gaziantep il başkanlığı kongresinde ise kimin başkan adayı olarak gösterileceği ise henüz bilinmiyor.

AK PARTİ GAZİANTEP İL BAŞKANI EYÜP ÖZKEÇECİ BEKLENEN GRAFİĞİ GÖSTEREMEDİ

Ak Parti’de önceki dönemde görev alan il başkanlarının aksine yeni dönemde görev alan Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Ak Parti’nin kuruluşundan itibaren Gaziantep’te ilk kez 2 belediye başkanlığının kaybedilmesinde önemli rol oynadı. Araban ve Karkamış Belediye Başkanlığında seçimi kazanamayan Ak Parti bu iki ilçede şok yaşadı. Özkeçeci, il genelinde alınan oy karşısında ise Ak Partili teşkilatların eleştirilerine maruz kaldı. Bu nedenle yeni dönemde Ak Parti Genel Merkezinin Özkeçeci’nin yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği konusunda tereddütte olduğu öne sürülüyor.

AK PARTİ’NİN SON DÖNEMDE PARLAYAN YILDIZI HASAN TEKE

Ak Parti Gaziantep teşkilatları içerisinde son dönemde ön plana çıkan başarılı isim Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke oldu. 31 Mart yerel seçimlerinde Şahinbey Belediye Başkanlığında önemli bir oy alarak rekor kırılmasında katkısı olan Hasan Teke, yeniden Şahinbey İlçe Başkan Adayı olmasa bile İl Başkan Adayı olarak gösterileceği yönünde kuvvetli iddialar yer alıyor. Başarılı ilçe başkanı Teke, ortaya koyduğu siyasi çalışmalarla teşkilatlarda sevilen isimlerin arasına girmeyi başardı.

AK PARTİ’DE GENÇ VE BAŞARILI GRAFİĞİ İLE MEHMET YILMAZ DİKKAT ÇEKİYOR

31 Mart yerel seçimlerinde Şehitkamil ilçesinde Ak Parti’nin önemli bir oy almasında yönetimi ve teşkilat kollarıyla etkili olan Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz’da, ilçe genelinde sürdürdüğü mahalle ve köy çalışmalarında etkili oldu. Yapılacak olan ilçe kongresinde yeniden ilçe başkanlığına aday gösterilmesi beklenen Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, parti gençlik kollarında aldığı görevden bu yana önemli çalışmalara imza atan isimlerin başında geliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler