USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

AN MESELESİ

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için adı geçen Celal Doğan’ın adaylığının açıklaması

AN MESELESİ
01-02-2019 11:54
Gaziantep

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için şu ana kadar Ak Parti Fatrma Şahin’i, İyi Parti-CHP ise Avukat Ejder Demir’i çıkarttı. Diğer yandan adaylığına kesin gözüyle bakılan Celal Doğan’ın Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı önümüzdeki hafta içerisinde açıklanacak. Doğan’ın adaylığının açıklanmasının ardından Gaziantep’e geleceği ve seçim çalışmalarına başlayacağı ifade edildi.

DEMİR VE DOĞAN ŞAHİN KARŞISINDA CİDDİ RAKİPLER

İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin oluşturduğu Millet İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak çıkarttığı Avukat Ejder Demir seçim çalışmalarına başladı. Demir’in seçim çalışmaları kapsamında İyi Parti ile CHP’li yönetimlerle birlikte yol haritası üzerinde çalıştığı dile getirildi. Diğer yandan ise Gaziantep Büyükşehir Belediyesi eski Başkanlarından Celal Doğan’ın yeniden Büyükşehir Belediye başkan adaylığı noktasında çalışmalar ise son aşamaya geldi. Doğan’ın önümüzdeki hafta içerisinde Ankara’da adaylığının açıklanacağı ve Gaziantep’e gelerek seçim çalışmalarına başlayacağı ifade edildi.

AK PARTİ KURMAYLARI CELAL DOĞAN KRİTİĞİ YAPIYOR

Yaklaşan yerel seçimlerin Büyükşehir Belediyesinde güçlü olarak görülen Fatma Şahin, Ejder Demir ve Celal Doğan’ın adaylığı noktasında işi sıkı tutuyor. Ak Partili kurmaylar her iki güçlü aday karşısında nasıl bir yol haritasının izleyeceği yönünde çalışmalarını sürdürüyorlar. Şahin’in kurmayları ayrıca partinin kurmayları dışında kentin belirli bölgelerinde Celal Doğan’ın lehine algıyı kırmaya yönelik hamleler yapıyorlar.
BÜLENT ÖNER

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler