USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

BANKAMATİKLERİN ÖNÜNDE İKRAMİYE KUYRUĞU

BANKAMATİKLERİN ÖNÜNDE İKRAMİYE KUYRUĞU
16-08-2018 10:48
Gaziantep

Ramazan Bayramında olduğu gibi Kurban Bayramında da emeklilere ikramiyeleri banka hesaplarına yatırılınca bankaların ve bankamatiklerin önünde kuyruklar oluştu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un Bağ-Kur ve SSK Emeklilerine 16 Ağustos, Emekli Sandığı Emeklilerine ise 17 Ağustos’ta ödeneceğini bildirmişti.

Selçuk’un bu açıklamasının ardından Bağ-Kur ve SSK emeklilerin Ramazan Bayramında olduğu gibi, bu bayramda da emekli ikramiyeleri hesaplarına yattı.

Günün erken saatlerinden itibaren bankaların ve bankamatiklerin önüne dolan vatandaşlar, ikramiyelerini alıp bayram için kullanmak üzere paralarını çektiler.

Hükümetin bu uygulama ile emeklilerin yüzünü güldürdüğünü belirten vatandaşlar, hallerinden memnuniyetlerini gizlemediler.

EMEKLİ SANDIĞI 17 AĞUSTOS’TA

Öte yandan Emekli Sandığına bağlı emeklilerin ikramiyesi ise bu gece 00.00’dan itibaren hesaplarına geçecek. Bayram için ikramiyelerini almak üzere yarın bankalara ve bankamatiklere gidecek olan Emekli Sandığı Emeklileri de erken saatlerde yollara düşecek.

BİRDEN FAZLA DOSYADAN AYLIK ALANA TEK İKRAMİYE

Birden fazla dosyadan maaş alan emeklilere ise sadece bir dosyadan ikramiye verilecek. Türkiye genelinde 11 milyon 767 bin 550 kişi bayram ikramiyesinden yararlanacak ve toplamda 10 milyar 417 milyon 886 bin 693 lira bayram ikramiyesi dağıtılacak.

HABER//AYSU YIKMIŞ

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler