USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

Başkan Fadıloğlu, yapılan hizmetleri Ankara'da anlattı

Şehitkamil Belediyesi tarafından imar ve yol açma çalışmaları ile ilgili yürütülen projeler Ankara’da tanıtıldı. Projeleri inceleyen...

Başkan Fadıloğlu, yapılan hizmetleri Ankara'da anlattı
21-02-2017 06:46
Gaziantep

Şehitkamil Belediyesi tarafından imar ve yol açma çalışmaları ile ilgili yürütülen projeler Ankara’da tanıtıldı. Projeleri inceleyen AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu tebrik etti.

AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı’nda stant açan Şehitkamil Belediyesi, yürüttüğü projeleri 3 boyutlu maketlerle tanıtıyor. İlçenin farklı noktalarında yürütülen imar ve yol açma çalışmaları projelerini tanıtan Şehitkamil Belediyesi, ziyaretçilerin takdirini kazandı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, standı ziyaret eden AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya’ya çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, başarılı çalışmaları dolayısıyla Başkan Rıdvan Fadıloğlu ve ekibini tebrik etti.

Açılan stantta ilişkin açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Belediye olarak yürüttüğümüz önemli imar ve yol açma projelerinin tanıtımını Ankara’da başlattık. Tanıttığımız projeler, belediyemiz tarafından uygulanmış ve tamamlanmış olan projeler. Milletin kaynağını harcıyoruz. Milletin kaynağının heba olmaması adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Şehitkamil Belediyesi olarak üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya gayret gösterdik, bugünden sonrada da göstermeye devam edeceğiz. Amacımız; milletimize en iyi şekilde hizmet edebilmek. Kendi nefsimize ne istiyorsak, vatandaşımız için de onu istiyoruz” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler