USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

Bitkisel üründe kalitenin adı 'Akiksir'

Bitkisel üründe kalitenin adı 'Akiksir'
09-08-2016 06:11
Gaziantep

Cilt güzelliği ve temizliğine dikkat eden herkesin doğal ürünlerle cildine bakım yapması gerektiğini söyleyen Akiksir Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocaman, el yapımı doğal ürünlerin kullanılması konusunda vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.

Merkezi Gaziantep’in Nizip ilçesinde bulunan Aksiksir doğal güzellik sabunları 1968 yılından buyana doğal ve yenilebilir helal bitkisel yağlardan ürettiği cilt bakım ürünleriyle cilt sağlığına önem verenlere hizmet vermeye devam ediyor. 48 yıllık baba mesleğini 2. kuşak olarak devam ettirdiğini söyleyen Akiksir Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocaman, "Ürünlerimiz tamamen doğal el yapımı olduğu için ürünlerimizi bir kez kullananlar sürekli kullanıyor" şeklinde konuştu.

AKİKSİR OLARAK PİYASADA OLAMAYAN ÜRÜNLERİ ÜRETİYORUZ”

Akiksir sabunları hakkında bilgi veren Kocaman, “Ürünümüzün içeriklerinin doğal olduklarını ifade ediyorum. Yalnızca 17 çeşit soft process sabunlarımız var bunların yanında saç ve cilt bakım ürünlerimiz bulunuyor. Bu ürünlerimiz insan saçına ve cilde fayda sağlayan ürünler imal ediyoruz. Piyasada ender rastlanan ürünleri piyasaya çıkartıyoruz. Piyasanın dışında ürünler de çıkartıyoruz. Birinci kalite zeytinyağı, doğal kaynak suyu, bitkisel yağ ve bitki özleri içerir. İçerdiği bitkisel yağlar doğal E vitamini açısından zengindir. İçerdiği yüksek kalite bitkisel yağların besleyici özelliklerini korumak için ısıl işleme tabi tutulmaz. Aromaterapik yağlar yüksek sıcaklıklarda besleyici özelliklerini yitirirler. Akiksir ürünleri, yağların besleyici özelliklerini koruyarak soğuk proses yöntemiyle üretilir. Ürünler içerdiği bitki ve bitkisel öz yağların özelliklerine bağlı olarak doğal görünüşü, kokusu saf ve doğaldır” ifadelerini kullandı.

GELENEKSEL EL YAPIMIDIR”

Sürekli kullanıldığında daha faydalı olduğunu söyleyen Kocaman, “Bizim yapmış olduğumuz ürünler soft Process insan ısısına uyarlı 35, 36 derecede karıştırarak reaksiyonlaştırıyoruz. Bu işlemde tamamen hücreyi güçlendiriyor. Aynı zamanda siyah inci maskemiz var. Siyah inci maskemiz dünyada tek olan katı bitkisel maskedir. Gözaltı torbası, gaz altı ayakları cildi sıkılaştırma, selülit gibi problemleri ortadan kaldıran tamamen yüzde yüz doğal bir maskemiz var. Bu maskemiz İngiltere’de Londra’da Müsiad iş adamlarıyla yaptığımız görüşmede tam not aldık. Ürünlerimizi soft process konseptini ambalajını görerek çok beğendiklerini ifade ettiler. Yakın zamanda büyük siparişler alacağımızı umuyoruz. Üretimden ambalaja kadar tüm aşamalar el yapımı ve kendi tasarımlarımızdır. Bitkisel doğal sabunun minimum doğal kuruma süresi 45 gündür. Üretimden ambalaj sürecine kadar bir sabun meşakkatli aşamadan elden geçilir. Sabunlarımız her bir aşamada, pozitif enerjimizle el imalatıyla üretilmektedir. Düzenli kullanıldığında cildinizin temizliği ve bakımının yanı sıra cildinize ekstra nem ve canlılık sağlar. Ürünlerimiz üretim ve kullanım aşamasında çevre ve doğal su kaynaklarını zararlı atıklarla kirletmemektedir” diye konuştu. 

CİLDİMİZE VE SAĞLIĞIMIZA FAYDALI BİR ÜRÜNDÜR”

Akiksir sabunlarının neden kullanılması gerektiğini belirten Kocaman, “Akiksir sabunlarının doğal olmasının yanı sıra, geri dönüşümü sayesinde çevreci ve bitkisel olması da önem arz ediyor. Günümüzde piyasada cips ürünlerinden yapılan 3.veya 4. Sınıf mallar bulunmaktadır. Bizim yapmış olduğumuz ürünlerin içerisinde, yenilebilir yağlar, mutfağımızda kullanılan sızma zeytin yağları ve aroma terapi yağlarından imal edilmektedir. En güzel neticesi ise ısıl işlem görmeden soft process özelliğidir. Piyasada yapılan sabunların 150 santigrat derecede kaynatılarak yapılıyor buda o sabun verim almamızı engelliyor. Bizim yaptıklarımız ise butik üzerine sabun çıkartıyor, 200gr karıştırarak krom nikel kazanımızda yapıyoruz. İnsan ısısına duyarlı 35 derecede yapıyoruz bu sonuçta insan cildine sağlığına faydalı bir üründür” dedi.

AKİKSİR SABUNLARI GİBİ DOĞAL ÜRÜNLER KULLANILMALI”

Her zaman doğal ürünlerin kullanılması gerektiğini ifade eden Kocaman, “Öncelikle medyada belirtildiği gibi dermatolojiklerin biyolojik ortamlarda üretilmelidir. Müşterilerimiz her zaman el yapımı ürünler kullansın. İster istemez birim fiyatları artacaktır ama değecek olan bir üründür. Sürekli kullanılması gereken bir üründür. Ürünlerimizin en iyi yanı saça ve cilde fayda sağlayan doğal ürünler olması. Vatandaşlarımız Akiksir sabunlarını, Oli Center şubelerinde, Çetinkaya mağazası, Kaleoğlu mağarası, Medusa Cam eserler müzesi ve eczanelerden alabilirler diyen Kocaman, baba mesleğimizi 2. kuşak olarak titizlik bir şekilde 1968 yılından bu yana devam ettiriyoruz" diye konuştu.

BİZİM İÇİN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ HER ZAMAN ÖN PLANDADIR”

1968 bu yana vatandaşların hizmetinizde olduklarını belirten Kocaman, "Müşteri memnuniyeti ve hizmetini ön planda tutarak, Ürün kalitesini en zirve noktalarda tutmayı prensip edinmiştir. Üretimini yaptığımız tüm ürünler %100 doğal değerlerde ve bu değerlere hiçbir zarar vermeyecek şekilde, yenile bilir helal bitkisel yağlardan üretilmektedir. Akiksir Bitkisel Doğal Sabunları bitkisel ve aromaterapik özel cilt temizleme ve cilt bakım sabunlarıdır. Birinci kalite yenile bilir sofralık ürünler içerir, birinci kalite zeytinyağı, doğal kaynak suyu, bitkisel yağ ve bitki özleri içerir. İçerdiği bitkisel yağlar doğal E vitamini açısından zengindir. İçerdiği yüksek kalite bitkisel yağların besleyici özelliklerini korumak için ısıl işleme tabi tutulmaz. Aromaterapik yağlar yüksek sıcaklıklarda besleyici özelliklerini yitirirler. Akiksir ürünleri, yağların besleyici özelliklerini koruyarak soğuk proses yöntemiyle üretilir" şeklinde konuştu.

ÜRÜNLERİMİZ YÜZDE 100 DOĞAL VE BİTKİSELDİR”

Ürünlerin yüzde yüz doğal olduğunu söyleyen Kocaman, "Ürünlerimiz yüzde 100 doğal ve bitkiseldir, kaliteli ve doğal içerikle üretilir (sertleştirici, kıvam artırıcı, köpük yapıcı renklendirici, koku, alkol, sentetik gliserin gibi kimyasallar prina/dip yağlar ve hayvansal yağlar içermez) Su içinde ve direkt güneş ışığında bırakılmamalıdır. Sabun ömrünü uzatmak için tahta sabunluk ile kullanılması tavsiye edilir. Rengi ve kokusu doğaldır. Ürünler içerdiği bitki ve bitkisel öz yağların özelliklerine bağlı olarak doğal görünüşü, kokusu saf ve doğaldır. Geleneksel El Yapımıdır, Üretimden ambalaja kadar tüm aşamalar el yapımı ve kendi tasarımlarımızdır. Bitkisel doğal sabunun minimum doğal kuruma süresi 45 gündür. Üretimden ambalaj sürecine kadar bir sabun meşakkatli aşamadan elden geçilir. Sabunlarımız her bir aşamada, pozitif enerjimizle el imalatıyla üretilmektedir. Cildinizin ve çevrenizin dostudur, Düzenli kullanıldığında cildinizin temizliği ve bakımının yanı sıra cildinize ekstra nem ve canlılık sağlar. Ürünlerimiz üretim ve kullanım aşamasında çevre ve doğal su kaynaklarını zararlı atıklarla kirletmemektedir. Ürünlerimiz ilaç değildir, tedavi maksadı ile kullanılmaz ve önerilmez.

SAÇ DÖKÜLMESİNİ DURDURAN ŞAMPUAN

Ürünlere ilişkin bilgiler veren Kocaman, "Çabuk durulanma özelliği, güçlü ve sağlıklı Saçlar. Bitkisel içeriği ile saçlarınıza doğallığı yaşatın. Saç dökülmesini durdurur, saçınızda oluşan kepek, kızarıklık, kaşıntı ve pullanma problemlerini kaldırmaya yardımcı olur. Saç derisi üzerindeki sivilceleri gidermede etkilidir. Saç hücrelerini güçlendirerek hızlı uzamasını sağlar, cansız ve incelmiş saçlara dolgunluk verir. Hassas ve zarif formülü ile günlük kullanıma uygundur.

PROLİFİC ŞAMPUAN KULLANIMI

Prolific Şampuan doktorunuz veya eczacınızın başka bir şekilde tavsiye etmediği takdirde, günlük kullanıma uygundur. Etkili sonuç için ıslak saçlara ilk yıkamadan sonra 2.kez sürün 2 dk. köpüğü ile saç derisine masaj yapın ve durulayın. Paraben, hayvansal yağlar, insan ve çevre sağlığına zararlı sentetik bileşenler içermez. Dermatolojik ve mikrobiyolojik test edilmiştir.

ANTEP FISTIKLI SABUN- CİLT KIRIŞIKLIĞI VE YAŞLANMAYA KARŞI

Antep Fıstığı: Antep fıstığı yağlı sabun; saç dökülmesini ve kepeklenmeyi önler Cildin yaşlanma etkilerini geciktirir. Yumuşatıcı ve kırışık önleyici etkileri vardır, Cildi besler ve parlaklık sağlar. Antep fıstığı yağı antioksidan içerir. Yüksek miktarda tekli ve çoklu yağ asitleri içeren OMEGA-3 ve OMEGA-6 yağ asitlerini bünyesinde bulunduran, Antep fıstığı sabunu Pro- vitaminB5 içermektedir.

Saçları besler, gözenekleri açar ve cildi temizler Düzenli kullanımda kepeği, saç kırılmasını ve yağlanmayı önler. Saçlarınıza parlaklık ve yumuşaklık verir. Ölü derileri temizler ve cildinizi pürüzsüzleştirir, canlı ve parlak bir görünüm kazandırır. Isırgan yağlı bakım sabunu ile saçlarınızın beslenmesine, kepek oluşumunun engellenmesine yardımcı olabilir.

KEÇİ SÜTLÜ SABUN, CİLDİ ÖLÜ DERİLERDEN ARINDIRIR

Keçi Sütü, cilde yararlı doğal protein ve yağları içerir. Keçi sütlü sabunu çeşitli cilt hastalıklarını gidermekle kullanılır, cildi gençleştirici ve rahatlatıcı etkisi de bulunmaktadır. Keçi sütlü sabununun Ph seviyesi insan cildinin Ph seviyesi ile benzerdir. Bu nedenle kimyasal maddelere karşı cildi korur ve doğal nemlendiricidir. Ciltteki tahrişi ve alerjik reaksiyonları azaltır, keçi sütü alfa-hidroksiasit içerir,bu asitler cildi ölü derilerden arındırır.

6 ADET ZEYTİNYAĞLI DEFNELİ SABUN

Geleneksel el yapımı yöntemi ile üretilmiştir. Tüm cilt tiplerine uygun olup; el ve vücut temizliği için idealdir. Saç dökülmesi ve kepeğin oluşumunu önler, saç köklerini kalınlaştırıp sağlıklı uzamasını sağlar. Özel formülündeki antiseptik özelliği ile bakteri oluşumunu önler. Zeytinyağının içeriğinde bulunan E vitamini sayesinde cildinizi besler. Nemlilik kazandırır. Defne yağı sabununun kremsi köpüğü ile de gün boyu ferahlık kazandırır. Ürünlerimizin içeriğinde hayvansal, kimyasal, sentetik boya, Alkol vb.. maddeler içermemektedir. Tamamen doğal ve bitkiseldir.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler