USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Güncel

BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU

Nizip’te Özel Medinas Hastanesi’nin Kamu Hastaneleri Birliği tarafından aylık..

BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU
23-03-2017 12:44
Gaziantep

Nizip’te Özel Medinas Hastanesi’nin Kamu Hastaneleri Birliği tarafından aylık 50 bin lira kira bedeliyle kiralamak istiyor. Medinas Hastanesi’nin daha önce eski sahipleri hakkında FETÖ soruşturması kapsamında gözaltı işlemi uygulanmıştı.

SGK ile sözleşme talebi askıya alınarak iptal edilen Özel Medinas Hastanesi’nin kiralama işi için Ankara nezdinde girişimlerin sürdürüldüğü belirtildi.

FETÖ SORUŞTURMASINDA “MEDİNAS” ADI HAZFIZALARA KAZINDI

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye genelinde terör örgütü FETÖ hakkında başlatılan soruşturma kapsamında Nizip’te faaliyet gösteren Özel Medinas Hastanesi’nin eski sahipleri gözaltına alınarak sorgulanmıştı. İşte o dönem adından bahsettiren Medinas Hastanesinin mevcut yönetimi SGK ile sözleşme sürecini başarılı bir şekilde atlatmak isterken bu düşüncelerinde başarılı olamadılar. SGK Genel Müdürlüğü hastanenin başvurusunu kabul etmedi. Üst üste yapılan operasyon ve gözaltılarla adı gündemden düşmeyen Medinas Hastanesi Kamu Hastaneleri Birliği tarafından aylık 50 bin lira bedel karşılığında kiralanmak isteniyor.

SURİYELİ HASTA YOĞUNLUĞU SEBP OLARAK GÖSTERİLİYOR

Nizip’te yer alan Özel Medinas Hastanesi’nin Kamu Hastaneleri Birliği tarafından aylık 50 bin lira karşılığında kiralanmak istenmesi karşısında sebep olarak bölgede ki Suriyeli hasta yoğunluğu gösteriliyor. İsminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili, “Nizip ve Karkamış’ta Suriyeli hasta yoğunluğu yaşanıyor. Mevcut kamu hastaneleri yetersiz kaldığı için Medinas Hastanesinin kiralanması gündeme geldi. Kiralama talebini Ankara’da yetkililere ilettik ve kentte ki siyasi isimlerden de konuya ilişkin yardım talep edildi. Konuyla ilgili olarak Ak Partili bazı milletvekilleri de resmi işlemlerin hızlandırılması için çalışmalarını sürdürüyorlar” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler