USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Büyükşehir, Urfa deplasmanında

Büyükşehir, Urfa deplasmanında
15-01-2016 09:11
Gaziantep

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde mücadele eden ve ligde 11 galibiyet alarak namağlup liderliğini devam ettiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligde ikinci sırada bulunan Şanlıurfa BŞB. İle deplasmanda oynuyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, derbi maça hazır. Ligde ikinci sırada bulunan Şanlıurfa BŞB ile deplasmanda puan mücadelesi verecek olan mavi-beyazlı takım, bu maçı kazandığı takdirde şampiyonluk yolunda çok büyük avantaj elde edecek.

Deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını en iyi şekilde tamamlayan ve Cumartesi günü Urfa’ya giderek maç saatini bekleyecek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da moraller yerinde.

Takımın elde ettiği seri galibiyetlerin ve ligin başından bu yana liderliğin devam etmesinin sevindirici olduğunu belirten Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Toprak, Urfa deplasmanından da galibiyet beklediğini açıkladı.

Kulüp Başkanı Toprak, “Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız 1. Ligde harikalar yaratmaya devam ediyor. 11 maçı üst üste kazanıp, seri yaparak liderliği sezon başından bu yana elinde bulundurması bizleri onurlandırıyor. Bu başarının sezon sonuna kadar devam edeceğine inanıyoruz. Pazar günü saat 12:00 da deplasmanda Şanlıurfa ile önemli maça çıkacaklar. Takımımzın bu zorlu maçtan da galibiyetle döneceğine inanıyor, sporcularıma başarılar diliyorum. Engelli kardeşlerimizin başarısıyla gurur duyuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Fatma Şahin’in önderliğinde engellilere destek vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

MAÇ ÖNCESİ BAKLAVA İKRAMI

Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, maç öncesi tatlı moral buldu. Kulüp tarafından antrenman sonrası sporculara ikram edilen baklava takımda moralleri üst düzeye çıkarttı.

Baklava ikramından dolayı kulüp yöneticilerine teşekkür eden Takım Kaptanı Yasin Gül, “Onursal Başkanımız Fatma Şahin ve Kulüp Başkanımız Osman Toprak başta olmak üzere bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Hafta sonunda önemli bir maça çıkıyoruz. Bir anlamda derbi karşılaşması. Hedefimiz bu maçta iyi mücadele ederek galibiyetle dönmek” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler