USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Celal Açık’a önemli ödül

Celal Açık’a önemli ödül
28-12-2018 10:21
Gaziantep

İş-Kur Gaziantep İl Müdürlüğü ve Gaziantep Meslek Odaları iş birliği ile düzenlenen Gaziantep İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı GAİF 2018’e ilişkin Gaziantep Bakırcılar Odası Başkanı Celal Açık’a İstihdam ödülü verildi.

Ödülle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Celal Açık, “İstihdam Fuarı, tüm iller için vazgeçilmezdir. Gaziantep’te düzenlenen istihdam fuarı çok olumlu geçti, Gaziantep olarak İstihdam Fuarlarına öncülük ettik.  İş-Kır İl Müdürümüz bu konuda büyük emek verdi, tüm STK, işverenleri bir araya getirerek başarılı bir fuara imza atıldı. Tüm Gaziantep bu fuarda bir araya geldi, İstihdam fuarlarının kapsamlarının genişletilerek devam etmesini olumlu buluyoruz. Düzenlenen fuarda bir kişi dahi işe yerleşebildiyse bu bizim için mutluluktur. Bakırcılar Odası olarak düzenlenen fuarda ödül aldık. Oda olarak, ‘İstihdama En Çok Katkı Sağlayan STK’ olarak seçildik. Bu ödül odamıza 4.kez layık görüldü. İş-Kur Genel Müdürümüze ve bizi bu ödüle layık gören herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Türkiye genelinde işsizliğin azalmasında istihdam fuarlarının önemli olduğunu kaydeden Açık, “İstihdam Fuarlarının ülke genelinde sıklıkla düzenlenmesi gerekiyor. Düzenlenen fuarlarda işverenler, STK’lar, iş arayan kurumlar bir araya geliyorlar. Herkesin katıldığı etkinlikler ile işsizlik oranları azaltılabilir. Düzenlenen fuarımızda insanların istihdam edildiğini düşünüyorum. Tüm illerimizde istihdam fuarlarının düzenlenmesinin önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.
AYSU YIKMIŞ
**


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler