USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

Cumhuriyetin 93. yıl kutlamalarında Gaziantep damgası

Cumhuriyetin 93. yıl kutlamalarında Gaziantep damgası
29-10-2016 04:33
Gaziantep

Tüm ülke genelinde kutlanan Cumhuriyetin 93. kuruluş yıldönümü etkinliklerinde, Gaziantepliler ön sıralarda yerini aldı.

Türkiye Gaziantep İl ve İlce Dernekleri Federasyon Başkanlığına üyesi olan Türkiye genelindeki Gazianteplilerin kurduğu dernekler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 93. Yıldönümü kutlamalarından ön sıralarda yeri aldı. Derneklerin oluşturduğu halk oyunları ekipleri, sergiledikleri oyunlarla resmi kutlamalarda aranan ekipler arasına girmeyi başarırken, bölge kültür, örf ve adetlerini Tüm Türkiye'de tanıtıyor. Halk oyunları ekiplerine ve ekipleri oluşturan dernek yöneticilerine teşekkür eden Türkiye Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Federasyon Başkanı Hasan Özaygut, "Gaziantep kültürü ve örf adetlerini yaşatmak adına çıkmış olduğumuz bu yolda derneklerimizin bünyesinde bulunan halk oyunları ekiplerimiz büyük beğeni toplamaktadır. Bu sebeple resmi kutlamalarda aranan bir grup olma özelliği kazanmıştır" dedi.
Cumhuriyetin 93. yıl dönümünü de kutlayan Federasyon Başkanı Hasan Özaygut, "Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bize kazandırdıkları Cumhuriyeti her zaman savunucu ve koruyucusu olacağız. Bizler de Tüm ülke halkı gibi Cumhuriyetimizin 93. yıl dönümüne ulaşmanın coşku ve onurunu yaşıyoruz. Başta Gaziantepliler olmak üzere tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun" diye konuştu.

.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler