USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE YENİLİKÇİLİK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE YENİLİKÇİLİK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
16-11-2017 11:01
Gaziantep

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ‘Sağlıklı Nesiller İçin Bir Adım Da Sen At’ projesi, 3 bin 160 proje arasından 1.’lik ödülüne layık görüldü. Düzenlenen ödül töreninde Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na sağlık ve spor alanındaki başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğünün 2016-2017 eğitim-öğretim yılı içerisinde işbirliği içerisinde yürüttüğü, 6 pilot okulda 2 bin 535 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen ‘Sağlıklı Nesiller İçin Bir Adım Da Sen At’ projesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ödüle layık görüldü. Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından yürütülen eğitim ve öğretimde yenilikçilik proje yarışmasında Güneydoğu Anadolu Bölgesinde 1.’lik ödülüne layık görülen projenin ödül töreni Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Ödül töreninde Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na Milli Eğitim Bakanlığı adına sağlık ve spor alanında yürüttüğü başarılı proje çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Ödül törenine; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcisi Ülkü Kayaharman, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, Gaziantep il sağlık müdürü sadettin yazı ile çok sayıda eğitim camiası yöneticisi ve öğrenci katıldı.

YEREL YÖNETİMLERİMİZE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Törende konuşan Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcisi Ülkü Kayaharman, eğitim ve öğretimde yeniliğe, gelişime ve değişime katkı sağlayanlara teşekkür etti. Ülkü Kayaharman, “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri’ni 5 yıldır ülkemiz genelinde başarılı projelere armağan etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl da Güneydoğu Anadolu Bölgemizde; Gaziantep, Adıyaman ve Şanlıurfa ferdi ve kurumsal dalda 6 proje ödüle layık görüldü. Bu bağlamda eğitim ve öğretimde yeniliğe, gelişime ve değişime katkı sağlayan tüm eğitimcilerimize, öğretmenlerimize ve bu projelerin hayata geçirilmesinde büyük destek veren yerel yönetimlerimize Milli Eğitim Bakanlığımız adına teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum ki bundan sonraki süreçte de bu ödüller, daha kapsamlı projelerin gerçekleştirilmesini teşvik eder” diye konuştu.

KURUMLAR ARASI İŞBİRLİĞİYLE ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATIYORUZ

Konuşmasında kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çeken Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, “İki günü bir olan zarardadır. Biz de bu anlayışla her gün yeni değerler üretmeye, yeni projelere imza atmaya gayret ediyoruz. Sayın Valimizin öncülüğünde Gazi şehrimizde mükemmel bir kurumlar arası işbirliği var. ‘Sağlıklı Nesiller İçin Bir Adım Da Sen At’ projesi de bu işbirliğinin en güzel örnekleri arasında gösterilebilir. Gerek Şehitkamil Belediyemiz gerekse de İl Sağlık Müdürlüğümüz, öğrencilerimiz için adeta bütün imkanlarını seferber etti. Bugün ödül almaya hak kazanan 6 projede emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Yıl içerisinde yürüttüğümüz eğitim-öğretim faaliyetlerinde bizleri hiç yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na şahsım ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

EN BÜYÜK ÖDÜL, ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIKLI, ZİNDE VE MUTLU GELİŞİMİDİR

Çocukların geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları için ellerinden gelen gayreti göstermeye çalıştıklarını dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şunları söyledi:

“Şehitkamil Belediyesi olarak kurumlar arası işbirliğini çok önemsiyoruz. 2016-2017 eğitim-öğretim yılında uyguladığımız ‘Sağlıklı Nesiller İçin Bir Adım Da Sen At’ projesini 6 pilot okulda 2 bin 535 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirdik. Bu projede öğrencilerimizi spora teşvik etmek amacını taşıdık. Bunun yanı sıra öğrencilerimizin sağlıklı ve düzenli beslenme konularında uzmanlar tarafından desteklenmelerini sağladık. Çevre koruma bilincinin oluşması için öğrencilerimize eğitimler verdik. Takım uyumu ve grup çalışmalarıyla öğrencilerimizin sosyal iletişim becerilerini arttırdık. Verdiğimiz emekler karşılıksız kalmadı. Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından ödüle layık görüldü. Tabi bizler için en büyük ödül çocuklarımızın sağlıklı, zinde ve mutlu gelişimidir. Projede emeği geçen tüm kurum temsilcilerine ve öğrenciler ile birebir ilgilenen ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Projemiz, bu yıl il genelinde 60 okulda gerçekleştirilecek. Bu sayıyı her geçen gün daha yukarılara taşımak için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler