USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

ELBİM yeni yerinde daha güçlü

1990 yılında Gaziantep’te bilişim ve eğitim alanında faaliyete başlayan, aynı yönetimle istikrarlı bir şekilde büyüyerek günümüze gelen,

ELBİM yeni yerinde daha güçlü
23-02-2017 17:06
Gaziantep

1990 yılında Gaziantep’te bilişim ve eğitim alanında faaliyete başlayan, aynı yönetimle istikrarlı bir şekilde büyüyerek günümüze gelen, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Elbim Eğitim Kurumları Atatürk Bulvarı üzerinde yerine yerinde hizmet vermeye devam ediyor.

Elbim Eğitim Kurumları A.Ş. Genel Müdürü Murat Özkısacık, Aile Birleşimi Kurslarıyla Türkiye’de yetkili sınav merkezi oldu.

ON BİNLERCE İNSANA EĞİTİM VERDİ

Elbim Eğitim Kurumları A.Ş. Genel Müdürü Murat Özkısacık, “27 yıllık bir kurumdur. Kuruluşundan bu güne kadar on binlerce insana hizmet vermeye devam etmektedir. Türkiye’de Sektöründe birçok ilklere imza atmıştır. Türkiye’de ilk olarak, İngilizce dil eğitiminde; Oxford Üniversitesi Oxford Quality School Temsilciliğini alarak, Oxford eğitim tekniklerini ve Oxford Üniversitesi eğitim materyallerini kullanıp, uluslararası düzeyde dil eğitimi vermektedir. Türkiye’de ilk defa dil eğitiminde, Görsel – İşitsel – Anlatımlı Eğitim Sistemi hakkında CD ve kitap çıkartıp, projesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanarak, Türkiye’deki devlet okullarına kullanıma açan kurstur. Türkiye’nin ilk Logo Yazılım Yetkili Eğitim Merkezi olmuş, yıllardır binlerce kursiyerinin meslek sahibi olmasını sağlamıştır. Türkiye’nin ilk Microsoft Yetkili Eğitim Noktası olmuş, halen bu alanlarda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika eğitimleri vermektedir. Dünyada ilk defa halı desinatörlüğünde NedGrafhics tarafından “Yetkili Eğitim Merkezi” unvanı verilen ilk özel kurstur. Türkiye’de ilk olarak, Texcelle halı programlarının Eğitim lisanslarını satın alarak,Texcelle Yetkili Eğitim Merkezi olarak desinatörlük kursunu başlatmıştır. Türkiye’de ilk kurs olarak kendi yayınevini kurarak, Bilgisayar, Ofis Programları, Bilgisayarlı Muhasebe & Desinatörlük, Hızlı Okuma, İngilizce Temel Eğitim alanında kendi kitabını yazan, yayınını basan profesyonel tek kurumdur. Türkiye’de ilk defa Türkiye İş-Kur ile Bilgisayarlı Muhasebe alanında, Avrupa Birliği destekli eğitimi başlatıp yüzde 85 iş garantili kurs projesini başarı ile tamamlamıştır. Türkiye’de ilk olarak Evlilik Vizesi veya Nişanlılık Vizesi olarak bilinen sınavlara AB (Aile Birleşimi Sınavları) ifadesini literatüre eklemiş Aile Birleşimi Sınavları isim patenti Elbim’e aittir. Türkiye’de ilk defa İngiltere Aile Birleşimi Sınavı Gaziantep’te Elbim Kurslarında yapılmış, başarı oranı yüzde 100 olmuştur” diye konuştu.

“YETKİLİ SINAV MERKEZİYİZ”

Elbim Eğitim Kurumları A.Ş. Genel Müdürü Murat Özkısacık, “Türkiye’de ilk defa İngiltere Konsolosluğu tarafından kabul gören, City & Guilds - Trinity İngiltere Yetkili Vize Sınav Merkezi olmuş, sınavları Gaziantep’te yapmıştır. Türkiye’de ilk defa bir kursa verilen yetkiyle, İngiltere Aile Birleşimi Sınavları’nın Güneydoğu, IELTS Yetkili Vize Sınav Merkezi kayıt ofisi olarak, Güneydoğu Bölgesine hizmet sunmaktadır. Türkiye’de ilk olarak 2007 yılında çıkan yasayla Almanca Aile Birleşimi kursunu başlatarak, Ankara Goethe Enstitüsü ile A1 düzeyinde vize sınavlarını yapmış, Goethe Enstitüsü ve Almanya Konsolosluğu tarafından tavsiye listesine alınmıştır. Türkiye’de ilk olarak Alman Konsolosluğu tarafından kabul gören, Aile Birleşimi TELC Vize Sınav Merkezi olmuş, şimdi ise Almanya Aile Birleşiminde ÖSD Yetkili Vize Sınav Merkezi olarak kursiyerlerini ailelerine kavuşturmaya devam etmektedir” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler