USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Elbise Fiyatları

Elbise Fiyatları
24-06-2020 13:41
Gaziantep

Bayanların severek kullandığı elbise fiyatları her sezon farklı olmaktadır. Elbise modelleri renklerine ve desenlerine göre farklı fiyatlarda olabilmektedir. Yaz aylarının vazgeçilmeyen parçaları elbiseler bayanlara her zaman hitap etmektedir. Çiçek desenli elbise modelleri farklı fiyatlarda bayanlara sunulmaktadır. Çiçek desenli elbise modelleri sizlere zarif bir görünüm sağlayacaktır.

Tunik elbise modelleri farklı fiyat aralığında yer almaktadır. Farklı renkleri ile bayanlara modern bir görünüm sağlayacaktır. İster pantolon üzerine isterseniz elbise olarak bu modelleri tercih edebilirsiniz. Kolay kullanılabilen parçalar oldukça popülerdir. Çiçek desenli hasır kemerli elbise modelleri de uygun fiyat seçenekleri ile sunulmaktadır.

Modern Elbise Fiyatları Ve Modelleri

Puantiyeli elbiseler bayanların tereddüt etmeden tercih ettiği parçalar arasında yer almaktadır. Ayrıca takım elbise modelleri de bayanların ilgi çekici parçaları arasında yer almaktadır. V yaka simli uzun elbise modelleri şık davetlerin değişmeyen parçaları arasında yerini alıyor. Ayrıca uygun fiyat seçenekleri ile bayanlara güzel bir görünüm sağlıyor. Hem zarif hem de uygun fiyat seçenekleri ile sizlere hitap etmektedir.
Yarım kol pullu mini elbise modelleri farklı alanlara hitap etmektedir. Bayanlara ışıltı ve zarif bir görünüm elde ederken, uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır. Yırtmaçlı elbiseler cesur bayanların ilk sırada tercihi olmayı başarmıştır. Hem uygun fiyat hem de kaliteli kumaş ile oldukça popülerdir. Simli modeller herkesin severek kullandığı parçalardır. Tüm elbise fiyatları ve modelleri için https://www.peraclub.com/elbise-modelleri web sitesi üzerinden göz atabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler