USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Esnafta “İstihdam Seferberliği”ne katıldı

Esnafta “İstihdam Seferberliği”ne katıldı
15-08-2018 09:14
Gaziantep

Gaziantep İş-Kur Müdürü Siraç Ekin be beraberindeki heyet istihdam seferberliği kapsamında GESON Başkanı Ömer Küsbeoğlu’nu ziyaret ederek çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

İş-Kur Gaziantep İl Müdürü Siraç Ekin, yaptığı sunumda, her hafta farklı sektör temsilcilerinin katılımıyla düzenleyecekleri toplantıyla çalışma hayatında milli seferberliği anlatacaklarını belirtti. Bu toplantılarda katılımcılara istihdam teşviklerin aktarılacağını dile getiren Ekin, şunları kaydetti.

“Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) üyelerine yönelik istihdamı artırmak amacıyla uygulanan bilgilendirme toplantılarını düzenli olarak yapacağız. Ayrıca kadın istihdamını artırmak amacıyla da sanayi ve imalat sektöründeki mesleklerle ilgili önemli toplantılarımız olacak. İşbaşı eğitim programlarına ve mesleki eğitim kurslarına katılan kadınlara, bakmakla yükümlü oldukları 2-5 yaş arası çocukları için aylık 400 liralık bakım desteği sağladık. Esnaflarımızdan bu tür toplantılara mutlaka katılmalarını bekliyoruz.”

GESOB Başkanı Ömer Küsbeoğlu’da üyelerine yönelik düzenlenen toplantıların kendilerine olumlu yansıyacağını ifade belirterek, devletin esnaflarına her zaman gerekli desteği vereceğini söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler