USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Fadıloğlu'ndan yerinde inceleme

Fadıloğlu'ndan yerinde inceleme
19-02-2018 08:08
Gaziantep

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Göktürk Mahallesi’nde devam eden yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkilerden yapılan son çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Fadıloğlu, “Yol açma çalışmalarının ardından, altyapı ve asfalt çalışmalarını yapıp milletimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Planlı kentleşmenin önemini dikkate alarak çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, ilçenin dört bir tarafında yürüttüğü yol açma çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmaları her fırsatta yerinde kontrol eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak Gaziantep İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı İbrahim Apa ile birlikte Göktürk Mahallesi’ndeki yol açma çalışmalarını inceledi ve yetkililerden son duruma ilişkin bilgi aldı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelinde yürütülen mevcut çalışmaların biran önce tamamlanması ve vatandaşın hizmetine sunulması için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ifade etti.

GAZİANTEP, YATIRIM AÇISINDAN HAREKETLİ BİR ŞEHİR

İncelemelerin ardından yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Yeni oluşan mahallelerimizden biri olan Göktürk Mahallesi’ndeyiz. Stadyumun hemen arkasından Dülük ormanlarının eteğinde olan bölge. Tabi bu bölgedeki yol problemlerimiz uzun süreden beri devam ediyordu. İnşaat Müteahhitleri Dernek Başkanımız Sayın İbrahim Apa’nın birçok kez gündeme getirdiği konuydu. Biz de tabi öncelikli olarak ihale ettiğimiz noktalar vardı. Özellikle Beykent bölgesindeki çalışmalar devam ediyordu. Göktürk Mahallesi, bu dönem içerisine kalmıştı. Burada da en büyük sıkıntılarımızdan bir tanesi şehrin ana taşıyıcı doğal gaz hattının yol üzerinden geçiyor olması, yol kotlarını kotlamada bize sıkıntı yaşatıyordu. Özellikle stadyumun yapılışıyla birlikte oradaki yapılan hafriyattan dolayı ara parselle girişte sıkıntılarımız vardı. Sağ olsunlar İbrahim Bey ve ekibi bunu her zaman gündeme taşıdılar. Beraber oturup fikir alışverişinde bulunduk. Çözüm üretmek adına uygulamada yapılacak değişikliklere hep birlikte karar veriyoruz. İnşallah Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yapmış olduğumuz bu çalışmayı biran önce bitirip, buradaki yatırımcı arkadaşlarımızın önünü açmış olacağız. Gaziantep; gelişen, büyüyen özellikle de yatırım açısından hareketli bir şehir. Göktürk Mahallesi de bu noktada talebin fazla olduğu bir bölge. Zaten daha önceden de bu bölgedeki müteahhit arkadaşlarımız sağ olsun, o dönemde işlerini hızlı yapabilmek adına altyapıyla ilgili olarak belirli bir süre talepte bulunmayacaklarını beyan etmişlerdi. Biz de ruhsatlarını vermiştik. Şu anda yapılan evlerin içerisinde oturan vatandaşlarımız var. Onların hem ulaşımlarını sağlayabilmek hem de altyapıyla ilgili meseleleri çözmek adına bu ara yolların mutlak suretle açılması lazım. Fakat 50 metrelik ana yolun kotuyla ilgili olarak uyumları sağlamak adına teknik heyetimizle birlikte istişare edip Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle inşallah en kısa sürede çözmüş olacağız. Altyapı kuruluşlarından sonra da asfalt çalışmalarını yapıp milletimizin hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

BELEDİYEMİZ, MESLEKTAŞLARIMIZIN TALEPLERİYLE YAKINDAN İLGİLENİYOR

Gaziantep İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı İbrahim Apa, “İlçemizin gelişen mahallelerinden biri olan Göktürk Mahallesi, müteahhitlerin yoğun talep gösterdiği bir bölge. Şehrin dört bir tarafında olduğu gibi bu bölgedeki yol açma çalışmalarından dolayı da Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine teşekkür ediyorum. Yol açma çalışmalarının ardından altyapı kuruluşları da bu bölgede hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürecek. Çünkü alınmış bayağı bir ruhsat var. Şehitkamil Belediyemiz meslektaşlarımızın talepleriyle yakından ilgileniyor. Bundan dolayı da tüm meslektaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler