USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Fİ Güzellik Merkezi işletmecisinin siyasetçi eşi İKTİDARI arkasına aldı!

Fİ Güzellik Merkezi işletmecisinin  siyasetçi eşi İKTİDARI arkasına aldı!
17-01-2021 15:05
Gaziantep

Pandemi sürecinde hijyen kurallarına uymamakla gündeme gelen Gaziantep Fİ Güzellik Zayıflama ve Selülit Merkezi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığından sonra İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri de denetledi. Yapılan denetimde gözlenen yanlış uygulamalarla ilgili tutanaklar değerlendirilmesi için Şehitkamil İlçe Sağlık Müdürlüğüne gönderildi. Merkezde seanslarda kadınların giydiği giysinin temizlenmediği gerçeği ortaya çıktı. Her gün onlarca kadına giydirilen giysi temizlenmeden seans ardından başka bir kadına giydirilmesinin koronavirüse davetiye çıkarttığı dile getiriliyor. Diğer yandan Fİ Güzellik Zayıflama ve Selülit Merkezi işletmecinin Ak Partili siyasetçi eşinin zabıta denetiminde çekilen fotoları basına sızdıran isimle ilgili olarak baskı kurduğu iddia edildi.

DENETİM FOTOĞRAFINI ÇEKEN ZABITA GÖREVLİLERİNİN PEŞİNE DÜŞTÜ

Bazı güzellik merkezlerinde yapılan denetimlerde pandemi sürecinde hijyene dikkat edilmediği anlaşıldı. Bunlardan biriside Pancarlı Mahallesi’nde hizmet veren Fİ Güzellik Zayıflama ve Selülit Merkezini denetleyen zabıta ekipleri hijyen kurallarına uyulmadığı gerekçesiyle merkeze uyarı cezası verdi. Denetim sırasında denetime ilişkin fotoğraf çeken ekipler işletmeyle ilgili olarak tutanak düzenlendiler. Sonrasında işletme sahibinin Ak Partili siyasetçi eşi denetime ilişkin fotoğrafın basına nasıl sızdırıldığının peşine düştü. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri tarafından düzenlenen denetimde çekilen fotoğrafların kimin tarafından basına sızdırıldığını öğrenmeyen çalışan Ak Partili yönetici zabıta başkanlığı nezdinden baskı oluşturuldu. Ak Parti’nin yumurta sektöründe ünlü isimleri arasında yer alan siyasetçi isim eşine ait işletmede hijyen kurallarına uyulması yönünde adımlar atması gerekirken siyasi gücünü arkasına alarak kamu görevi yapan memurlar üzerinde baskı oluşturdu.

Fİ GÜZELLİK ZAYIFLAMA VE SELÜLİT MERKEZİ

SAĞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DA DENETLENDİ

Pancarlı Mahallesi’nde hizmet veren Fi Güzellik Zayıflama ve Selülit Merkezi Gaziantep Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü tarafından denetlendi. Yapılan denetimin ardından kadınların tercih noktası olan merkeze pandemi döneminde hijyen kurallarına daha dikkat etmesi talebiyle uyarıldı. Merkezde tutanaklarını düzenleyen ekipler Şehitkamil İlçe Sağlık Müdürlüğüne konuyla ilgili yazı yazdı. Gaziantep Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı ekiplerin şikayet üzerine denetlediği merkezde hijyen kurallarına tam olarak uyulmadığı tespit edildi. Yapılan bu tespit üzerine merkez yöneticileri zabıta ekipleri tarafından şimdilik uyarıldı. Fi Güzellik Zayıflama ve Selülit Merkezi gibi şehirde yer alan diğer merkezlerde de yoğun denetimlerin gerçekleştirileceği ifade edildi. Merkezde kadınların seanslarda giydiği elbisenin hijyen kurallarına uymadığı tespit edildi. Her gün onlarca kadının aynı elbiseyi temizlenmeden giydiği çıktı.

KADINLARIN YOĞUN OLARAK TERCİH ETTİĞİ

MERKEZLER HİJYEN KURALLARINA UYUYORLAR MI?

Günümüzde fitness artık bir yaşam şekli olarak herkesin hayatında önemli bir yer tutuyor. Kişilerin hem formda hem de sağlıklı olmak için tercihi olan bu spor dalı ile günlük endişe ve kaygılardan uzaklaşma, metabolizmanın hızlandırılması, zayıflama ve sıkılaşma elde ediliyor. Fakat pandemi sürecinde bu tür merkezlerin özellikle hijyen kurallarına uymaları gerekiyor. Merkeze gelen üyelerin giydikleri özel kıyafetlerin dezenfekte edilmeden bir sonraki müşteriye giydirildiği ortaya çıktı. Diğer yandan uygulamalarda kullanılan çoğu cihazın bozuk veya arızalı olmasına rağmen arızasız gibi kullanıldığı iddia ediliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler