USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Francıs Litsingi, Büyükşehir Belediyespor’da

Francıs Litsingi, Büyükşehir Belediyespor’da
06-01-2016 12:03
Gaziantep

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor devre arası transfer döneminde Kongolu orta saha oyuncu Francis Litsingi ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Sparta Prag takımında forma şansı bulamayan Francis Litsingi’yi 1,5 yıllığına renklerine bağladı. İmza töreninde konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Toprak, Litsingi’ye 'hoş geldin' dedi. Litsingi'nin yarın kampa katılacağını belirten Toprak, "Litsingi bizim sezon başında takımımıza transfer etmek istediğimiz bir oyuncuydu. Ama ufak bir aksaklık nedeniyle bunu yapamadık. Ara transfer döneminde takımımıza dahi ederek daha güçlü bir şekilde ikinci yarıya başlayacağız” şeklinde konuştu.

LİTSİNGİ'DEN BEKLENTİ BÜYÜK

İkinci yarı ara transfer döneminde çok fazla transfer yapmayı düşünmediklerini söyleyen Toprak, Listingi'nin takıma ciddi katkı sağlayacağına inandığını belirtti.

Toprak, "Litsingi haricinde iki transfer daha yapıp transferi kapatmayı düşünüyoruz. Litsingi ile beraber amacımız, hedefimiz doğrultusunda takımımızı sezon sonunda en iyi noktada bitirmeyi hedefliyoruz. Litsingi’nin takımımıza ciddi katkı sunacağına inanıyoruz. İnşallah kendi açısından ve bizim açımızdan da hayırlı bir süreç olur hayırlı bir sezon olur" dedi.

"MUTLU VE HEYECANLIYIM"

İmza töreninde konuşan Litsingi, takım başarısı için mücadele edeceğini kaydetti. Listingi, "Gaziantep'in beni sezon başından bu yana istediğini biliyordum. Transferimde bu arzularının önemi de büyük oldu. Burada olduğum için gerçekten mutlu ve heyecanlıyım. Umarım bu forma altında başarılı bir sezon geçirip, üst lige yükselme başarısı gösteririz" açıklamasını yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler