USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

FUARDA EXPAY GLOBAL DAMGASI

FUARDA EXPAY GLOBAL DAMGASI
21-06-2022 11:58
Gaziantep

Avrasya bölgesindeki kozmetik sektörünün en büyük ticari platformu olarak bilinen ve Avrasya pazarına açılan en önemli kapılardan biri olan Uluslararası Kozmetik,Güzellik,Kuaför Fuarı BeautyEurasia, Türkiye ve dünyadaki sektör profesyonellerine yönelik yeni iş ve ortaklık fırsatlarıyla oldukça verimli bir fuar deneyimi İstanbul’da seçkin firmalarında katılımıyla yoğun ziyaretçi akınına uğradı.

Bu yıl üçüncüsünün düzenlendiği ve İstanbul’da gerçekleşen  BeautyEurasia fuarı,sunduğu  ürün ve hizmetlerle Türkiye’de kozmetik sektörünün nabzını tutarak  200 katılımcı firma ve 12.000’e yakın ziyaretçinin katılımıyla  yoğun ilgi gördü.

Aykılıç Gross Fuara Damga Vurdu

Gaziantep’te kısa bir süre önce Aykılıç Gross olarak Gaziantep halkına farklı ve güvenilir hizmet anlayışı sunan şirket uluslararası arenada da hizmet vermeye devam ediyor.
Uzun yıllardır toptancılık sektörünün liderlerinden Aykılıç Gross'un bir uzantısı olan Expay Global, global FMCG markalarının dağıtımında uzmanlaşmış uluslararası bir şirket olarak yurt dışında da başarılarından adından söz ettiriyor.
Türkiye'de kök salmış ve yaklaşık 30 yılı aşkın iş tecrübesiyle hızlı tüketim ürünlerinde küresel ölçekte rekabetçi fiyatlar sunan Expay Global ile faaliyetlerini Türkiye'de ve  Gaziantep'te yürütmekte 60'tan fazla ülkeye ihracat yapmaktadır.
BeautyEurasia fuarına katılmaktan büyük mutluluk yaşadıklarını açıklayan  AYKILIÇ GROSS şirketinin Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanları Halit Kürşat Aykılıç ve  Abdulkadir Aykılıç kardeşler  katılan firmaların yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını dile getirdiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler