USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

GAGİKAD FARKINDALIK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

Gaziantep Girişimci iş Kadınları Derneği (GAGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Beril Özlem Leylek ve yönetim kurulu üyeleri Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti.

GAGİKAD FARKINDALIK YARATMAYA DEVAM EDİYOR
07-06-2022 14:45
Gaziantep

Birbirinden değerli etkinlikleri ile sadece Gaziantep'te değil ülke genelinde farkındalıklar yaratan Gaziantep Girişimci iş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri kentte çalışmalarını sürdüren kadın gazetecileri ziyaret ediyor. Ziyaretler kapsamında Gaziantep Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sabiha Kocaman ve Gazeteci Merve Tanrıöver'i ziyaret eden Gaziantep Girişimci iş Kadınları Derneği (GAGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Beril Özlem Leylek ve yönetim kurulu üyeleri görüş alış verişinde bulundular.

GAGİKAD YÖNETİMİ KADIN GAZETECİLERİ ZİYARET ETTİ

Etkinliklerine aralıksız bir şekilde sürdüren Gaziantep Girişimci iş Kadınları Derneği (GAGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Beril Özlem Leylek, Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sabiha Kocaman ile Gazeteci Merve Tanrıöver'i ziyaret eden Dr. Beril Özlem Leylek açıklamasında, "Daha özgür basın özlemiyle kadın gazeteci arkadaşlarımıza büyük görevler düşüyor. Bu anlamda Hakimiyet Gazetesi kamusal haberleriyle kentimiz adına önemli çalışmalara ve sorunların çözümünde katkı sağlıyor. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

GAGİKAD ETKİNLİKLERİNİ ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRECEK

Gaziantep Girişimci iş Kadınları Derneği (GAGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Beril Özlem Leylek, dernek etkinliklerinin aralıksız bir şekilde sürdürüleceğine dikkat çekti. Dernek olarak yapılan her bir etkinliğin büyük yankı uyandırdığına dikkat çeken Gaziantep Girişimci iş Kadınları Derneği (GAGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Beril Özlem Leylek, bu çalışmaların kamuoyuyla paylaşılmasında emeği geçen gazeteciler ve gazetecilere teşekkür etti. Hakimiyet Gazetesi'nde Sabiha Kocaman ve Merve Tanrıöver ile görüş alış verişinde bulunan GAGİKAD yönetimi kadınların yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine sohbet ettiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler