USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

GAİMDER’den Şehitkamil’e hizmet teşekkürü

GAİMDER’den Şehitkamil’e hizmet teşekkürü
30-10-2016 06:58
Gaziantep

GAİMDER üyeleri Şehitkamil’de yol açma çalışmalarını inceledi.

Şehitkamil bölgesinde imara yeni açılan alanlara yönelik Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) Başkanı İbrahim Apa ile Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı bir saha gezisi düzenlendi. Gezide, Şehitkamil Belediyesi tarafından İbrahimli-2, Beylerbeyi, Gazikent ve 25 Aralık Sanayi bölgesi alanlarındaki çalışmalar yerinde incelendi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun ev sahipliğindeki gezide, GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe genelinde yapılan tüm çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buldu. İbrahimli-2, Beylerbeyi, Gazikent ve 25 Aralık Sanayi bölgesi alanlarındaki çalışmaları yerinde inceleyen heyet, yapılan çalışmalardan memnun kaldı. Son olarak, Şehitkamil Belediyesi’nin Seyrantepe Mahallesi’ne kazandırmış olduğu Sosyal Tesisi de gezen heyet, yapılan çalışmalar hakkında Başkan Rıdvan Fadıloğlu’ndan bilgi aldı. GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, “GAİMDER olarak, Belediyelerimizin hizmetlerini yerinde görme çalışmalarından bir tanesini de bugün Şehitkamil Belediyemiz ile gerçekleştirdik. Şehitkamil Belediyemiz gerçekten ilçe sınırlarının içerisindeki her ayrı bölgede imara açmış olduğu alanlarda yol açma çalışmalarını sürdürüyor. İbrahimli-2 bölgesinde başlayan yol açma çalışmaları, Beykent, Beylerbeyi, Gazikent ve Sanayi bölgesi olmak üzere birçok farklı alanda çalışmalar yürütülüyor. Burada önemli olan konu şimdiye kadar imara açılmış planlı alanların uygulamalarının yapıldığını yerinde gördük. Bunlar şehrimizdeki en güzel imar çalışmaları olarak görüyoruz. Bu konuda Başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ediyoruz. Belediyemizin yapmış olduğu yol açma çalışmaları büyük bir hizmet olarak görüyoruz. Önümüzdeki süreçte de alt yapıların gelmesi şehrimize yapılmış en büyük hizmettir. İmara açılan bu bölgelerin gelişimini hızlı bir şekilde hep birlikte göreceğiz. Ben Şehitkamil Belediye Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
GAİMDER Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Kantar ise, “İmara açılan bölgelerin öncelikli olarak yollarının açılması ve alt yapının yapılması Gaziantep’in beklenen özlemiydi. Çünkü daha önce inşaat yapılırken, yol değil arabalar bile gidemiyordu. Şimdi parselasyondan önce yolların açılması ve alt yapının getirilmesi şehrimiz için büyük bir kazançtır. Bu konuda başta Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve şahsında tüm ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Amacımız bu memlekete hizmet etmek

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, “Ben öncelikle Müteahhitler Dernek Başkanımız İbrahim Apa’nın şahsında tüm müteahhit arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizim amacımız kurumlar arası iş birliği çerçevesinde yapılan işleri daha iyi bir noktaya taşıyabilmektir. Bu saha gezilerinde görülen eksiklikleri giderip daha iyi ileriye götürmek adına bir istişare gezisiydi. Allah’a şükür onların vermiş olduğu destekle özellikle Mimarlar Odası, Mühendisler Odası ve Müteahhitler Odasıyla olan ilişkilerimiz çerçevesinde iyinin iyisini yapmaya çalışıyoruz. Tabi bu yeterlimi takibi değil, ihtiyaçlar değişkenlik arz ediyor. Buna göre kendimizi geliştirmemiz lazım. Şuana kadar yapmış olduğumuz işlerde verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Biz bu memlekette yeni imar alanından çok yapılmış olan imarların uygulamasının gerekliliğinden bahsetmiştik. Bugün sahada da bunu gezerek, bütün müteahhit arkadaşlarımızla gördük ki şuanda imara girmiş olan yerlerin alt yapı çalışmalarına girse alt yapı kuruluşları, 10 yılda yapılma imkanı yoktur. Demek oluyor ki bu 10 yıllık periyotta Gaziantep’in konut ihtiyacını, iş yeri ihtiyacını karşılayacak mekanlar hazır. Ancak bundan sonra yeni alanların düşünülmesi gerek. Tabi diğer taraftan da makro planlama için mutlaka 1/100 binlikte yapılmış planları kademeli olarak uyulacaktır. Ancak bizim şuandaki yapmış olduğumuz iş, 1/1000’liği yapılmış olan yerlerin net bir hale getirilmesi, kamusal alanların boşa çıkarılması, diğer taraftan da şahısların yapacakları yerlerde kotlarının düzgün verilerek, burada alt yapı kuruluşlarına hazırlık sağlanması. Ben tekrardan tüm müteahhit arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum bize zaman ayırdıkları için. Biz birlikte çalışmaktan zevk alıyoruz. Amacımız bu memlekete hizmet etmek. Onlarla el ele verip daha iyisini yapmaya gayret göstereceğiz” diye konuştu.

.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler