USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

Gaziantep'te gaspçılar yakalandı

Gaziantep'te gaspçılar yakalandı
21-10-2016 09:15
Gaziantep

Gaziantep'te 14 yaşındaki genci gasp eden iki kişi güvenlik güçleri tarafından yakalanarak, gözaltına alındı.

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada; "Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünce “Yağma ve Kapkaç” olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda;
Kocaoğlan Mahallesi Kabasakal Camii sokak üzerinde 14 yaşında bir mağdurun darp edilerek tabanca tehdidi ile cep telefonunun yağma edilmesi olayının şüphelileri A.C. ile A.E. isimli şahıslar üzerinde 50 cm uzunluğunda sallama diye tabir edilen kesici alet ve olayda yağma ettikleri cep telefonu ile birlikte aynı gün görevlilerimizce yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Ayrıca; olayda yakalanan A.E isimli şüphelinin, İlimiz Aydınbaba Mahallesi Ali Çavuş Caddesi No.81 önünde  maktül  İ.A’ nın kesici aletle öldürülmesi olayında bulunan şüpheli şahıslardan olduğu ve Oğuzlar Mahallesi Karayılan Caddesi üzerinde müşteki A.M isimli bayanın  cep telefonun kapkaç suretiyle alınması olayının da  şüphelisi olduğu tespit edilmiştir.
Olayla ilgili  A.C. ve  A.M isimli iki şahıs gözaltına alınarak  haklarında yapılan adli işlemler sonrasında tutuklanmıştır" ifadeleri yer aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler