USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

“GELECEĞİMİZ İÇİN EVET”

Başbakan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek, referanduma saatler kalmasına rağmen...

“GELECEĞİMİZ İÇİN EVET”
14-04-2017 13:00
Gaziantep

Başbakan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek, referanduma saatler kalmasına rağmen kent genelinde birçok mahallede ev ziyaretleri düzenleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Anayasa değişikliğine ilişkin vatandaşlarla sohbet ederek onlara neden “EVET” denilmesi gerektiğini anlatan Başbakan Yardımcısı Şimşek, halk oylamasında milletin en güçlü şekilde “EVET” diyeceğini belirtti. Diğer yandan çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Ak Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, yapılacak olan halk oylamasında milletin geleceğine sahip çıkacağını anlattı.

YEDİ TEPE MAHALLESİNDE COŞKULU KARŞILAMA

Pazar günü yapılacak olan halk oylaması öncesi kent genelinde çalışmalarını sürdüren Ak Partili kurmaylar neredeyse sıkılmadık le bırakmadı. Başbakan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek ve Ak Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül’ün öncülüğünde süren çalışmalarda sona gelindi. Kent genelinde taşra ilçelerde dahil olmak üzere genel anlamda çalınmadık kapı bırakmayan Ak Partili kurmaylar yapılacak olan halk oylamasında “EVET” oylarının büyük oranda Türkiye’nin geleceğini belirleyeceği görüşünde. Referandum çalışmaları kapsamında Yedi Tepe Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde bulunan Başbakan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek, vatandaşlar tarafından büyük coşkuyla karşılandı. Başbakan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek, yeni Anayasa değişikliğine ilişkin olarak vatandaşları bilgilendirdi.

PAZAR GÜNÜ TÜRKİYE GELECEĞİNİ OYLAYACAK

Pazar günü yapılacak olan halk oylamasına saatler kala düzenlediği ziyaretlerde yeni anayasa değişikliğine ilişkin açıklamalarını sürdüren Ak Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, yaptığı konuşmasında, "Mısır’da darbe ile gelmiş birisini, demokrat gibi Beyaz Saray’da ağırlıyorlar, Mısır’ın halkının oylarıyla gelmiş birini devirdiler yerine Sisi’yi getirdiler. Sisi demokrat oluyor, bu ülkenin yüzde 52 sinin oyuyla işbaşına gelmiş bir Cumhurbaşkanı olan birini de diktatör diyerek tek adam diyerek dünyaya yutturmaya çalışıyorsunuz. Bu dediğiniz şeylerin hiçbiri gerçekleşmeyecek. Dünyada mazlumların elinden tutan haksızlıklara karşı çıkan bir anlayış var ve bu anlayışın liderliğini de dünyada cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yapmaktadır. İnşallah yeni bir dünya, masumların artık zulme uğramadığı bir yenidünyayı kuracağız" dedi.

“YOLUMUZA DEVAM EDEBİLMEK İÇİN EVET”

Reformun çok önemli olduğunu vurgulayan Gül, bu önemi görebilmek için referandumdan korkanlara bakılabileceğini ifade ederek, "Yiğit düştüğü yerden kalkar. Bütün dünyaya, ecdadımız, atalarımız, bu topraklara nizam verdi. Bizim asla öz güven konusunda bir zaafa düşmemiz düşünülemez. Çünkü biz Alparslanların torunlarıyız. Sultan Alpaslan bizlere Anadolu’yu anayurt olarak verirken, "Üzerimde giydiğim bu elbise kefenimdir. Ya şahadet, ya zafer” diyerek Anadolu topraklarını bize yurt ettiler. Alpaslan düşmanın üzerine yiğitçe yürüyen bir kahramandı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da, Birleşmiş Milletlerde bütün dünyada eşkıyalığı yapan terörü besleyen bu ülkelerin liderlerinin gözünün içine baka, baka 'dünya 5 ten büyüktür. Siz 5 kişi dünyayı parselliyorsunuz, kendi aranızda. Sen şuraya karışma, ben buraya karışayım,o oraya karışmasın, ölen insanmış, ölen Türkmüş, Kürtmüş, Müslümanmış, onlar hiç bizi ilgilendirmez. Kendi menfaatimize bakalım diyorsunuz' dedi. Bunları onların yüzüne vuran dünyadaki tek lider Recep Tayyip Erdoğan olmuştur. İslam dünyasında maalesef birçok kişi hala uyumaya devam ediyor. Bu referandum dünyada yeni bir dünyanın kurulması Türkiye’de yeni bir Türkiye olarak yoluna devam etmesi için en önemli referandumdur. Bu reform o kadar önemli ki kimler titriyor, kimler korkuyor, buraya bile baktığımızda Türkiye’ye neler getireceğini çok iyi görürüz" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler