USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Manşet

GİTTİ GİDİYOR!..

GİTTİ GİDİYOR!..
11-04-2016 12:39
Gaziantep

Milliyetçi Hareket Partisi’nde gözler tüzük kurultayına çevrildi. Kayyum atamasının ardından genel merkezin bir üst mahkemeye itiraz etme kararı almasına rağmen, kurultayın gerçekleştirilmesine kesin gözüyle bakılan partide, Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan’ın görevden alınması bekleniyor.

TÜZÜK KURULTAYINA ADIM ADIM
MHP’de başlayan muhalefet hareketim temsilcilerin Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, genel başkan yardımcılığı görevinden istifa ettikten sonra kurultaya yönelik çalışmalarına hız verdi. Gaziantep ziyaretlerinde partisinin il başkanlığını ziyaret etmeyen Özdağ, genel başkan adaylığını ise Rize’de açıkladı. Tüzük kurultayının yapılmasına kesin gözüyle bakılan Milliyetçi Hareket Partisi’nde Gaziantep’i Ankara’da 15 delege temsil edecek. Tüzük kurultayının gerçekleştirilmesi için Gaziantep’te delegelerin önemli bölümünün muhalefete destek imzası verdiği öğrenildi.

GAZİANTEP’TE KULİS ÇALIŞMALARI
Tüzük kurultayı ve ardından yapılacak olan merkez yönetim kurultayı öncesinde genel başkan adaylığını açıklayan 4 isimden biri olan Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Meral Akşener, Sinan Oğan ve Koray Aydın’la yarışacak. Süreç itibariyle geçtiğimiz günlerde bir nikah törenine katılmak üzere Gaziantep’e gelen Ümit Özdağ, partisinin il başkanlığına uğramamıştı. Buna rağmen kalabalık bir araç konvoyuyla havalimanından karşılanan Özdağ, Gaziantep’te partisinin önemli isimleriyle kritik toplantılara imza attı. Yine aynı şekilde kente gelen Meral Akşener’de Gaziantep’te kalabalık parti topluluğu tarafından Kilis’e uğurlanmıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler