USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

GTO Başkanı Beyhan Hıdıroğlu’na başarı dilediler

GTO Başkanı Beyhan Hıdıroğlu’na başarı dilediler
13-01-2017 04:10
Gaziantep

Gaziantep Elektrikçiler Odası Başkanı Sadık Keş ile yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Beyhan Hıdıroğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bir süre önce Gaziantep Ticaret Odası Başkanlığına seçilen Beyhan Hıdıroğlu’nu ziyaret eden Gaziantep Elektrikçiler Odası Başkanı Sadık Keş, yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi. Keş ziyaret nedeniyle yaptığı konuşmasında, “Kentimizin en önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Gaziantep Ticaret Odası’nda yaşanan bayrak değişiminin ardından yeni yönetimin başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyor, güveniyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı Gaziantep Elektrikçiler Odası yönetim kuruluna teşekkür eden Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Beyhan Hıdıroğlu ise, “Biz Gaziantep Ticaret Odası yönetimi olarak terörle, ekonomik durgunlukla mücadelemizi işimize sarılarak vereceğiz. Ailemizle, çalışanlarımızla kabuğumuza çekilmeden sosyal ve kültürel hayatımıza devam edeceğiz. Aksi bir davranış bizi bölmek, parçalamak isteyen hainlerin istediğini yapmak olur ki biz bu oyuna gelmeyeceğiz, çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Tüm dünya gerçekten ekonomi ve güvenlik noktasında zor bir dönemden geçiyor. Küresel ekonominin içinde bulunduğu durum malumunuz. Terörün coğrafya, dil, din tanımadığını ne yazık ki tecrübe ediniyoruz. Türkiye gibi stratejik bir Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu süreci huzur ortamına kavuşacaktır. Bu huzur ortamı için ihtiyacımız olan şey, Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi bir olmak, birlik olmak kutuplaşmamak, kucaklaşmaktır. Bu süreçte her birey üzerine düşen görevi bu ruh ile yerine getirmek zorunda. Gaziantep'in barış kenti olduğunu, yatırım ve ticaret kenti olduğunu, dünyanın en eskilerinden ve aynı zamanda en lezzetli kentlerinden biri yani gastronomi kenti olduğunu tüm dünyaya anlatmak, anlatabilmek zorundayız. Bunu da en hızlı ve en etkin biz iş dünyası temsilcileri sizlerin aracılığı ile yapabiliriz” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler