USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

GTO’DA “CUMHURİYET” COŞKUSU

GTO’DA “CUMHURİYET”  COŞKUSU
27-10-2017 05:16
Gaziantep

Cumhuriyetin 94. Yıldönümü “Gaziantep Ticaret Odası Geleneksel Cumhuriyet Gecesinde” coşku ile kutlandı.

Teymur Continental otelde organize edilen Geleneksel Cumhuriyet Gecesine Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu, Meclis, Meslek Komite, Disiplin Kurulu üyeleri, eşleri, oda çalışanlarının yanı sıra, Ampute Futbol Millî Takımı yardımcı antrenörü ile kalecisi katıldı.

Bu yıl Cumhuriyet’in ilanının 94. Yıldönümünün kutlandığını söyleyen Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclis Başkanı Settar Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu,“Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünü birlikte kutlamak bizim için çok değerli” dediler.

Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkanı Settar Konukoğlu, Oda üyelerinin ve mensuplarının Cumhuriyet’in ilkelerine sıkı sıkıya bağlı olduğunu belirterek, bizler Atatürk çocuklarıyız, Cumhuriyet çocuklarıyız. Geleneksel Cumhuriyet Gecemizde buluşmak bizim için büyük bir gurur.

Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünü Gaziantep Ticaret Odası ailesi olarak kutlamak bizim için çok büyük bir değer” ifadelerini kullandı.

Ülke olarak içinden geçilen bu zorlu süreçten çıkmanın tek yolunun Cumhuriyete ve değerlerine sahip çıkmaktan geçtiğini belirten GTO Meclis Başkanı Konukoğlu, “Bizler birlik ve beraberlik içerisinde kutladığımız her bayramda Cumhuriyete ve değerlerimize sahip çıkıyoruz. Hedefimiz ve inancımız bir arada kalarak Cumhuriyeti daha nice 94 yıllara taşımak olmalıdır. Bizler kentimizin gelişimi için çalışan ticaret hayatını ve toplumu yönlendiren kanaat önderleriyiz. Bizlerin Cumhuriyet değerlerine sahip çıkması, gelecek nesillere örnek olacaktır. Cumhuriyetimizin 94. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.” şeklinde konuştu.

Geleneksel Cumhuriyet Gecesinin 4 yıldır düzenlendiğinin altını çizen Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, “Atamız ve Cumhuriyetimiz bizim için çok değerli” dedi.

Gaziantep Ticaret Odası’nın her zaman birlik ve beraberlik içinde güzel işlerin altına imza attığını, 94 yıl önce Cumhuriyetin vatanperver, azimli, yürekli insanların sayesinde kurulduğuna dikkat çeken GTO yönetim Kurulu Başkanı Hıdıroğlu, “Büyük Lider Mustafa Kemal Atatürk’ün 29 Ekim 1923 tarihinde “Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir.” diyerek ilan ettiği Cumhuriyet, sizler gibi vatan evlatları sayesinde ilelebet var olacaktır. Son dönemde millet olarak zor süreçler atlatıyoruz. “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” felsefesi üzerine kurulmuş vatan topraklarımız etrafında yaşananlar hepimizi derinden yaralıyor. Vazgeçmek yok, umutsuzluk yok, hayatı ertelemek yok. Hedefin toplumsal umutsuzluk ve kaos yaratmak, ülkenin gücünü yıpratmak olduğunun bilincindeyiz. O nedenle bizler umudumuzu yitirmeyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti laik ve demokratik anlayıştan taviz vermeden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği çağdaş uygarlık yolunda ilerlemeye devam edecektir. Buna hiçbir güç engel olamayacak ve Türkiye Cumhuriyeti devleti sonsuza kadar yaşayacaktır. Yeter ki bizler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına sahip çıkalım. Yeter ki birlik, beraberlik içerisinde olalım, tek yürek olalım ve GTO ailesi olarak herkese örnek olalım. İş dünyası olarak Cumhuriyetimize vereceğimiz en güzel hizmet bilim ve teknolojinin yol göstericiliğinde çalışmak, üretmek ve çağdaş uygarlık düzeyini yakalamak olacak. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve vatan uğruna canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz” şeklinde konuştu.

 

AMPUTE MİLLİ FUTBOL TAKIMINA ÖZEL ÖDÜL

GTO Geleneksel Cumhuriyet gecesine geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Avrupa Ampute Futbol Şampiyonasında şampiyon olan Ampute Millî Futbol Takımı yardımcı antrenörü Ökkeş Böke ile kaleci Fatih Karakuş da katıldı.

Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkanı Settar Konukoğlu ile Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, Türkiye’nin göğsünü kabartan Ampute millî futbol takımına Türk milletine yaşattıkları onur ve gurur için teşekkür ederek, başarılarından dolayı bir şilt takdim etti.

Konuşmaların ve ödül töreninin ardından “Geleneksel Cumhuriyet Gecesi” Ruhnevaz Türk Müziği Topluluğunun seslendirdiği ve Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan konseri ile devam etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler