USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Güncel

Hangi Cumhurbaşkanı adayının eşi İngiliz?

O İSMİ DUYUNCA ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ

Hangi Cumhurbaşkanı adayının eşi İngiliz?
23-05-2018 11:34
Gaziantep

24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri yaklaşırken Cumhurbaşkanı adaylarımızı araştırdık. Nereliler, kaç çocukları var, kaç yaşındalar, burçları hangileri, en yaşlı hangisi, en genç hangisi, en çok kimin çocuğu var? Karşımıza ilginç bilgiler çıktı.

6 ADAY YARIŞIYOR

24 Haziran 2018 Pazar günü 6 isim Cumhurbaşkanı olabilmek için yarışacak.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Meral Akşener, Selahattin Demirtaş, Temel Karamollaoğlu ve Doğu Perinçek.
 
ADAYLARIN BURÇLARI VE ÖZELLİKLERİ

Cumhurbaşkanlığına aday olan bu 6 ismin burçları ne?
Burçlarının özellikleri neler?
Burçlarının özelliklerini taşıyorlar mı?
Nereli?
Babaları ne iş yapıyordu?
Medeni durumları nasıl?
En yaşlı ve en genci hangisi?
Kaç çocukları var?
En çok kimin çocuğu var?
 
1-Recep Tayyip ERDOĞAN
 
Balık burcu.
Balık burcu erkeğini anlatacak en önemli kelime hayalperest olmasıdır. Hayatının her alanında derin hayaller kurar. Kimi zaman gerçek olandan uzaklaşır. Bir diğer dikkat çekici özelliği de duygusal olmasıdır. Balık burcu erkeğinin hayalleri ve duyguları ile yaşadığını söylemek doğru olacaktır. Bu tarz davranışları ile dikkat çeken bir erkektir. Balık burcu erkeği her zaman nazik ve beyefendi bir erkek izlenimi bırakır. İnsanları kırmak ona göre değildir ancak kimi zaman kendisinden beklenmeyecek kadar kırıcı olabilir. Aslında bu durum yanlış kelimeleri seçerek konuşmasından kaynaklanır. Anlatmak istediğini yanlış kelimeler ile anlatması insanları ister istemez kırmasına neden olur. Balık burcu erkeği herkese ve her duruma uyum sağlayan bir özelliklere sahiptir. Onun uyumsuz olduğunu söyleyen çoğu insan aslında yanılıyor demektir. Ancak umursamaz olduğunu söylemek de doğru olacaktır. Bazı durumları umursamıyor olması, kimi zaman kendisi için olumlu etkiler yaratır. İyimser davranışlara sahiptir, içinde kötülük yoktur ve her insan için iyi şeyler ister. Kötü düşüncelere kapılmak ona göre değildir.
Son derece güvenilirdir. Düzenli, sabırlı ve kararlıdır. Tutkulu ve sempatiktir.

26 Şubat 1954 İstanbul doğumlu olan Cumhurbaşkanı ve yeni dönem Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, 64 yaşında, evli ve 4 çocuğu var.

Erdoğan, devlet okullarında okudu ve babası kıyı kaptanı.
 
2-Muharrem İNCE

Boğa burcu.
Boğa burcu erkeğinin en dikkat çekici genel özelliği, inatçılığı ile öne çıkan bir erkek olmasıdır. O kadar inatçıdır ki, bir karar aldıysa ya da bir konuda kendi fikrine sahipse, onu kararından döndürmek ya da fikrini değiştirmek neredeyse imkansızdır. Karşısındaki insan aksini söylese de, Boğa burcu erkeği bu konuda kılını bile kıpırdatmaz. Fikrini değiştirmek insan yalvarsa da bu durum asla değişmeyecektir. Kimse ona zorla bir şey yaptıramaz. Boğa burcu erkeği kendi halinde bir yapıda, son derece sessiz ve uyumlu bir kişiliğe sahiptir. Ancak aşırı derecede kızdırılırsa yakıcı ve yıkıcı bir kişiliğe dönüşebilirler. Her ne olursa olsun, Boğa burcu erkeğini kızdırmak hiç de iyi olmayacaktır. Ne kadar sakin bir görünüşe sahip olsalar da, aslında iç dünyalarında hareketli ve yerinde duramayan bir erkek yatar. Boğa burcu erkeği son derece azimli, çalışkan ve bilgili bir kişiliğe sahiptir. Bir konuda istediğini mutlaka yapar. Kendilerine bir hedef belirlediklerinde o hedefe mutlaka ulaşırlar. Asla pes etmezler, bu konuda kendilerine inatçı olmaları da yardımcı olur. Zaten hedeflerinden onu döndürmek imkansız bir durumdur.
Güvenilir ve dayanıklı olması en dikkat çekici olanıdır. Sabretmeyi bilir, aceleci davranmaz. Dengeli ve mantıklı bir kişiliğe sahiptir. Sert ve kaba davranışları yoktur. Son derece güvenilir, uyumlu, duyarlı ve sıcakkanlıdır.

4 Mayıs 1964 Yalova doğumlu olan Muharrem İnce 54 yaşında ve 1 çocuğu var.
Yalova doğumlu olan İnce devlet okullarında okudu ve babası kamyon şoförü .
 
3-Meral AKŞENER

Yengeç burcu.
Yengeç burcu, hoş mizaca sahip nadir kadınların burcudur. Onlar için her şeyden önce evleri gelir. Ev hayatlarına aşırı derecede önem verirler. Soğuk kişiliğe sahip değildir. Sıcakkanlı davranışlar sergiler. Yalandan nefret eder, kendisi gibi herkesin de dürüst olmasını ister. Kötülükten hoşlanmaz, iyi niyetlidirler. Yengeç burcu kadınları duygusallığa, mantıklarından daha yatkın bir burçtur. Bu nedenle romantizmden hoşlanan yapıları vardır. Aynı zamanda eğlenceli maceralardan da hoşlanır. Yeniliğe fazla açık olmasa da bunu reddetmez. Özellikle geleneklere aşırı derecede bağlıdır. Alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçmez. Söylediğimiz gibi her şeyden önce evi ve ailesi gelir. Yengeç burcu kadınları ilk görüşte anaç görünebilir. Anneliği en iyi şekilde yapacak kadınlar belki de Yengeç burcu kadınlardır. İdeal annelerin Yengeç burcundan çıktığını söylesek yanılmış olmayız. Ev hayatını sevdikleri için başarılı olma şansları oldukça yüksektir. Yengeç burcu kadını duygusal olarak aşırı derecede hassastır. Sezgisel olarak son derece kuvvetlidir. Sezgilerine güvenir ve genellikle bu şekilde hareket eder. Çevresindeki insanların iyi niyetli ya da kötü niyetli olduğunu kolaylıkla anlar ve buna göre hareket eder.
Yengeç burcu kadınının olumlu özellikleri arasında; en dikkat çekici olanı yumuşak ve duygusal olmasıdır. Anaç bir kadındır. Koruma ve destek duygusu en üst düzeydedir. Sabretmesini iyi bilir ve oldukça sevimli bir kişiliğe sahiptir. En güvenilir kadınlar arasındadır.

18 Temmuz 1956 İzmit doğumlu olan Akşener, 62 yaşında, evli ve 1 çocuğu var.
Akşener devlet okullarında okudu ve babası devlet memuru.
 
4-Selahattin DEMİRTAŞ

Kova burcu.
Kova burcu erkeği sıradan görünüşe sahip, son derece kibar bir erkektir. Herkese karşı nazik ve içten davranışlar sergiler. İnsanları kırmak ve onlara karşı kaba davranışlar sergilemek isteyeceği en son şeydir. Her zaman insanların iyiliğini ister ve bu konuda onlara destek çıkar. Görünüm bakımından, onu diğer erkeklerden ayıran özelliklere sahip değildir ancak kişilik olarak onu diğer erkeklerden ayıran birçok özelliğe sahiptir. Kova burcu erkeği hep iyimser davranışlar sergiler. Hayatın olumsuz yönüne bakmak yerine, olumlu ve eğlenceli yönüne bakmayı tercih eder. Hâl böyle olunca Kova burcu erkeğinin neden her zaman neşeli ve güler yüzlü olduğunu anlamak kolaylaşır. Kişilik olarak neşeli ve hoş olması insanlar tarafından sevilmesine ve beğenilmesine neden olur. İnsanların ona daima saygı göstermesine şaşırmamak gerekir. Kova burcu erkeği çok yönlü bir kişiliğe sahiptir ve özgürlüğüne son derece düşkündür. Kısıtlanmaktan hiç hoşlanmaz. Kova erkeğinin çok yönlü yapısı, insanların onu zaman zaman anlayamamasına ve çözümleyememesine neden olur. Bazı insanlar Kova burcu erkeğini uzun süre tanıdığını ve daha onu çözümleyemediğini söyleyebilir. Kişiliğini anlamak gerçekten zordur. Kova burcu erkeği genellikle mantığı ve aklı ile hareket eden, buna göre konuşmayı tercih eden bir kişiliğe sahiptir. Duygularını kolay kolay açığa çıkarmaz
İnsanlara yardım etmekten hoşlanır, oldukça yardımsever bir karaktere sahiptir. İyimser, yaratıcı ve bağımsızdır.

10 Nisan 1973 Elazığ doğumlu olan Demirtaş, 45 yaşında, evli ve 2 çocuğu var.

Demirtaş, devlet okullarında okudu ve babası tesisatçı.
 
5-Temel KARAMOLLAOĞLU

Akrep burcu.
Akrep burcu erkeği özellikle arzulu ve son derece istekli yapısı ile dikkat çeker. Bir şeyi yapmak isterse büyük bir heyecan ile peşinden gider. Her zaman yeni şeyler öğrenmeye ve keşfetmeye isteklidir. Elde etmek istediğini mutlaka elde eder. Buna kararlı olmaları da destek çıkar. Kararlı olmalarından dolayı onları yolundan çevirmek oldukça zor bir durumdur. Akrep burcu erkeğinin son derece duygusal olduğunu belirtmekte fayda vardır. Dışarıdan bakıldığında bu durum tersini gösterebilir ancak iç dünyalarında bu durum bambaşkadır. Dışarıdan bakıldığında son derece neşeli, eğlenmeyi seven ve yerinde duramayan bir görünüme sahiptir. Ancak iç dünyalarında daima karamsar olduklarını söylesek, yanılmış olmayız. Akrep burcu erkeğinin zaman zaman romantik olduğunu kabul etmek gerekir. Akrep burcu erkeği her zaman duyarlı davranışlar sergiler. Onların umursamaz ve düşüncesiz olduğunu söylemek kesinlikle yanlış olur. Çoğu insan, Akrep burcunu duyduğunda çekingenlik ile yaklaşır. Belki de bu durum, Akrep adının barındırdığı güçten kaynaklanıyor olabilir. Ancak tanıdıklarında biraz olsun yanılabilirler. Yine de Akrep burcu erkeğinin güçlü bir kişiliğe sahip olduğunu kim değiştirebilir ki? Akrep burcu erkeği hayatı daima zevki yaşamak ister. Daima güzel tarafını görmek ve zevkini çıkarmak ister. Hâl böyle olunca insanları eğlendiren, neşe veren ve mutlu eden yönleri ile dikkat çekerler.
Yaratıcı olmasını bilir, tutkulu, karizmatik ve enerjili bir erkektir. Kararlıdır ve kolay kolay değiştirmez. Sorumluluklarının farkındadır ve onlardan kaçmaz.

20 Eylül 1941 Kahramanmaraş doğumlu olan Karamollaoğlu, 77 yaşında, evli ve 5 çocuğu var.
Devlet okullarında ve İngiltere’de okuyan Karamollaoğlu’nun babası öğretmen.
Hanımı İngiliz

Karamollaoğlu, 1965 yılında İngiltere'de okurken tanıştığı bir İngiliz bayanla evlendi. Hanımı müslüman oldu. Saadet Partisi lideri, hanımı yabancı uyruklu olan tek Cumhurbaşkanı adayımız.
 
6-Doğu PERİNÇEK
 
İkizler burcu.
İkizler burcu erkeği denildiğinde, bir bedende çift kişilik, ilk akla gelen olmalıdır. İki kişilikten birincisi; son derece meraklı, son derece zeki, yerinde duramayan ve içi içine sığmayandır. Akla gelebilecek her şey ile yakından ilgilenir. Dışarıdan bakıldığında, o konuda fikri yokmuş gibi görünebilir ancak anlatmaya başladığında herkesi şaşkına çevirebilecek özellikleri vardır. Son derece iyi ve etkili bir konuşma tarzına sahiptir. Konuşarak ikna edemeyeceği kimse yoktur. İnandıkları her şey çok net ortadadır. Ancak bu durum sadece bugün için geçerlidir, yarın fikri, düşünceleri ve inandıkları değişebilir. İkizler burcu erkeğinin ikinci kişiliğinde ise; son derece içine kapanık, karanlık bir insan, tartışmacı ve son derece duygusal bir kişilik vardır. Tahammül edilmesi zor, kurduğu cümleler ile insanları kıran, hatta delip geçen bir kişiliğe sahiptir. İnsanların kırılıp, kırılmayacağını umursamadan hareket eder. Düşüncesizdir. Sürekli yer değiştirir ve kimseye haber vermez. Hem de arkasında ne gibi yıkımlar bıraktığına bile bakmaz.

Kolaylıkla değişime ayak uydurabilirler. Uyumlu, her işin altından kalkabilen, eğlenceli, kolayca anlayan ve konuşkan bir erkektir.

17 Haziran 1942 Gaziantep doğumlu olan Perinçek, evli ve 4 çocuğu var

Perinçek devlet okullarında okudu, babası devlet memuru.

17/06/1942



EN YAŞLI CUMHURBAŞKANI ADAYI

Bu duruma göre en yaşlı Cumhurbaşkanı adayı olarak Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu (77) karşımıza çıkarken, HDP lideri Selahattin Demirtaş (45) ise en genç aday olarak görünüyor.
 
HANGİ ADAYIN ÇOCUĞU DAHA FAZLA
 
Karşımıza çıkan tabloda en fazla çocuk sahibi olan aday 5 çocukla Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu. Sıralama ise şöyle:

Temel Karamollaoğlu: 5 çocuk
Recep Tayyip Erdoğan: 4 çocuk
Doğu Perinçek: 4 çocuk
Selahattin Demirtaş: 2 çocuk
Muharrem İnce: 1 çocuk
Meral Akşener: 1 çocuk

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler