USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Güncel

HAYATI ŞEHİTKAMİL İLE DEĞİŞTİ

HAYATI ŞEHİTKAMİL İLE DEĞİŞTİ
11-12-2017 07:01
Gaziantep

Beynindeki tümör nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayan Ayşe Özdemir, Şehitkamil Belediyesi Münifpaşa Aile Merkezindeki ortamla hayata yeniden tutunduğunu söyledi. Aile merkezinin kendisine terapi gibi geldiğini dile getiren Ayşe Özdemir, son 2 yılda hayatının değiştiğini, doktorların bile mucize dediği eski sağlığına kavuştuğunu kaydetti.

Baş ağrısı, mide bulantısı ve iştahsızlık sorunu nedeniyle 4 yıl önce hastaneye başvuran 3 çocuk annesi Ayşe Özdemir, beyin tümörü teşhisi konulmasıyla birlikte büyük üzüntü yaşadı. 4 yıl önce ameliyat geçirdikten sonra bir müddet sağlığına kavuşan Özdemir’in, hastalığı 2 yıl sonra yine tekrarladı. Bu sefer ışın tedavisine başlayan Özdemir, almış olduğu tedavilerin sonuç vermemesi ve bayılmalarının artmasıyla birlikte hayatı tamamen zorlaştı.

ALDIĞIM HABERLE DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI

Başından geçen tüm sıkıntılı günleri ve eski sağlığına kavuşma sürecini anlatan 3 çocuk annesi Ayşe Özdemir, “4 yıl önce baş ağrısı, mide bulantısı ve iştahsızlık sorunu nedeniyle hastaneye başvurdum. Yapılan tetkikler sonucu beynimde tümör olduğu teşhisi konuldu. Aldığım haberle birlikte adeta dünyam başıma yıkıldı. Bir müddet sonra ameliyat oldum ve sağılığıma kavuştum. Fakat iki yıl sonra hastalığım tekrar nüksetti ve doktorların tavsiyesiyle ışın tedavisine başladım. Hastalığımın nüksetmesiyle birlikte bayılmalar başladı. Kendimi eve kapattım ve hayattan tamamen umudumu kesme noktasına geldim” dedi.

KIZIMIN ANAOKULUNA KAYDI HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ

Kızının anaokulu çağına gelmesiyle birlikte anaokuluna yazdırmak için Şehitkamil Belediyesi Münifpaşa Aile Merkezine giden Ayşe Özdemir, o andan sonra hayatının değiştiğini dile getirerek, “Kızımı anaokuluna kayıt yaptırmak için gittiğim sırada burada dikiş-nakış kursu hocamız Yeşim Hanımın tavsiyesiyle ben de dikiş-nakış kursuna kayıt yaptırdım. Bir müddet kursa gelmeye devam ettim ve burada hem dikiş-nakış öğrendim hem de arkadaşlık ortamı kurdum. Burada vakit geçirdiğim sürece içerisinde hocamız ve kurs arkadaşlarım her konuda bana yardımcı olmaya çalıştılar. Her türlü maddi ve manevi konuda yardımcı olmaya çalıştılar. Sıkıntılarıma ortak oldular, hiçbir zaman beni yalnız bırakmadılar, hep destek verdiler. Gerçekten burası bana bir terapi gibi gelmeye başladı ve bu süre zarfı içerisinde de baş ağrılarım kesildi, mide bulantılarım bitti, iştahsızlığım bitti, bayılmalarım bitti” diye konuştu.

DOKTORLAR MUCİZE OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Şehitkamil Belediyesi Münifpaşa Aile Merkezinin kendisine ilaç gibi geldiğini, kendisindeki olumlu gelişmeye doktorların bile hayret ettiğini kaydeden Özdemir, “6 aylık kontrollerimde doktorlar bile şaşırıyordu bendeki gelişmeye. Bu kadar büyük olumlu etki sağladığını, hastalığımı yenebileceğimi doktorlar bile beklemiyordu. ‘Büyük bir mucize’ dediler. Onlar bile şaşırdılar” şeklinde konuştu.

BENİ HAYATA BAĞLAYAN ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Şehitkamil Belediyesinin kendisinin hayata bağlanmasında en önemli etken olduğunu belirten Ayşe Özdemir, “Dünyalar başıma yıkılmışken beni yeniden hayata bağlayan Şehitkamil Belediyesine çok teşekkür ederim. Buraya geldim nakışlar öğrenmeye başladım, arkadaşlık ortamı kurdum, evimden çıktım, sosyal hayata katıldım ve kendime geldim. Hem maddi hem manevi olarak bana büyük faydaları oldu. Antep işi öğrendim. Beğenilince parasıyla yapmaya başladım. Artık evime de kazanç sağlamaya başladım. Hastalığım süresi içerisinde bana her konuda yardımcı olan kurs hocamız Yeşim Hanıma, kurs arkadaşlarıma ve böylesine anlamlı bir hizmeti sunan Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

DÖRT DUVAR ARASINDA SIKIŞIP KALMAYIN

Ev hanımlarını da aile merkezine davet eden Özdemir, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Bir şeyler başarmak çok güzel oluyor. Bunları daha önce söyleseler inanmazdım. Ben bile kendimin böyle şeyler başarabileceğini bilmiyordum. Biz kadınlar, istersek her şeyi yapabiliriz. Tüm ev hanımlarına sesleniyorum, 4 duvar arasına sıkışıp kalmayın.”

KURSİYERİMİZİN İYİYE GİTMESİ BİZİ MUTLU EDİYOR

Ayşe Özdemir’in sağlık durumunun iyiye gitmesinin kendilerini de mutlu ettiğini söyleyen Şehitkamil Belediyesi Münifpaşa Aile Merkezi Dikiş-Nakış Kursu Eğitmeni Yeşim Alagöz, “Kursiyerimiz Ayşe Hanım, önceleri hastalığından bahsetmemişti. Burada birkaç kez bayıldı. Sonra böyle bir hastalığının olduğunu öğrendik. Zamanla burada bizlerin ve kursiyerlerin destekleriyle terapi gibi destek vermeye çalıştık. Gün geçtikçe sağlığının iyiye gittiğini gördük ve kurslara devam etmesini istedik. Çok şükür kursiyerimizin iyiye gitmesi bizi de mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.



SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler