USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

İdilli öğrenciler Gaziantep’e geliyor

İdilli öğrenciler Gaziantep’e geliyor
17-04-2018 08:24
Gaziantep

Şırnak’ın İdil İlçesi’nin Üçok Köyü Okulu öğrenci ve öğretmenleri Gaziantep’te gelecek. 4 Mayıs’ta Gaziantep’e gelecek olan 80 kişilik heyet kentte tarihi ve kültürel alanların yanı sıra müzeleri gezecek. Kentte 3 gün kalacak olan İdilli öğrenci ve öğretmenler çeşitli ziyaretlerde de bulunacaklar. GASEK Vakfı öncülüğünde düzenlenen gezi öncesinde Gaziantep’e gelecek olan öğrenciler büyük heyecan yaşıyorlar.

3 GÜN SÜRECEK GAZİANTEP PROGRAMI

GASEK Vakfı öncülüğünde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Şehitkamil Belediyeleri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla 3 gün Gaziantep’te kalacak olan öğrenci ve öğretmenler aynı zamanda çeşitli ziyaretlerde bulunacaklar. Gaziantep’e düzenlenecek olan geziye İdil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirin Arslan’la İdil Köy Korucuları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emin Dalmış katılacak. Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Gaziantep Sağlık, Eğitim, Kültür ve Bizim Çocuklar Vakfı (GASEK) Başkanı Settar Kıratlı, “İdil ilçesinin Üçok Köyü Okuluna daha önce ihtiyaçlarını gidermek adına yaptığımız çalışmaların ardından öğrencilerimizin ihtiyaçlarını önemli oranda giderdik. Bu çalışmalarımızda Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün yanı sıra Ak Parti ve gönüllü kişi ve kuruluşların desteğini gördük. Kendilerine bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz. Şimdi Üçok Köyü Okulunun öğrenci ve öğretmenleri 4 Mayıs’ta Gaziantep’e gelecekler ve bizler kent olarak onları en iyi şekilde burada ağırlayacağız” diye konuştu.

“BU ÇOCUKLAR GAZİANTEP’İN YANİ HEPİMİZİN MİSAFİRİ OLACAK”

Gaziantep’te 3 günlük program çerçevesinde öğrencilerin kent genelinde tarihi ve kültürel alanların yanı sıra müzeleri gezeceklerini anlatan GASEK Vakfı Başkanı Settar Kıratlı, “Öğrencilerimiz Gaziantep’te hep birlikte ağırlayacağız. Bu programda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin ve ekibi, Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ökkeş Demir ve diğer emeği geçecek olan herkese şimdiden teşekkürü bir borç biliyoruz. Çocuklarımız bahar etkinlikleri kapsamında ilk kez büyük bir metropol kente gelmenin heyecanını yaşıyorlar” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler