USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

İyi Parti adayları sahaya indi

İyi Parti adayları sahaya indi
28-05-2018 12:04
Gaziantep

İyi Parti Gaziantep Milletvekili adayları 24 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili seçimi öncesi saha çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Çalışmalar çerçevesinde Hakimiyet Gazetesini ziyaret eden İyi Parti Milletvekili adayları çalışmalarına ilişkin bilgi verdiler. İyi Parti Gaziantep 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz, kente hizmet noktasında aday profili en iyi partinin İyi Parti olduğunu dile getirdi. İyi Parti adayları Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdullah Sabri Kocaman ile gündeme ilişkin görüş alış verişinde bulundular.

“ÜLKEMİZ İÇİN 0 SORUN HEDEFLEYEN BİR PARTİYİZ”

Hakimiyet Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulunan İyi Parti Gaziantep Milletvekili Adayları İmam Hüseyin Filiz, Celal Yıldırım, Ömer Arpacıoğlu, Lina Ocak, Sanem Kasapseçkin, İzzettin Şahin ile Mehmet Çelik parti çalışmalarına ilişkin bilgi verdiler. Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdullah Sabri Kocaman ile gündeme ilişkin fikir alış verişinde bulunan adaylar çalışmaların aralıksız şekilde sürdürüldüğüne dikkat çektiler. İyi Parti Gaziantep 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz, “İyi Parti ülkemizde yaşanan sorunlarına sıfıra indirmek için yola çıktı. 24 Haziran seçimlerinde tek başımıza iktidara geleceğiz ve ülkemizi içeride ve dışarıda 0 sorunla yönetmeye çalışacağız. Ülkemizde yaşanan sorunların üstesinden gelebilmek ve halkımızın rahat ve refah içerisinde yaşamasını sağlamak için İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener öncülüğünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ve inanıyoruz ki genel başkanımız Cumhurbaşkanı seçilecek” diye konuştu.

“İYİ PARTİ ADAYLARI ZAFERE KENETLENDİ”

İyi Parti Gaziantep Milletvekili Adayları Celal Yıldırım, Ömer Arpacıoğlu, Lina Ocak, Sanem Kasapseçkin, İzzettin Şahin ile Mehmet Çelik ise yaptıkları açıklamalarda, “İyi Parti olarak ülke genelinde olduğu gibi Gaziantep’te de önemli bir başarıya imza atacağız. Ülkemizin ve insanlarımızın yaşadıkları sorun ve sıkıntıların üstesinden gelebilecek kadrolara sahip olduğumuzun bilinmesini isteriz. Türkiye’de yaşanan sorunların üstesinden gelebilecek yapının İyi Parti’de mevcut olunduğunun bilinmesini isteriz. Bu nedenle yapacağımız saha çalışmalarında parti programımızı ve projelerimizi anlatacağız. Bir diğer konu ise Kamil Ocak Stadının yerinin Millet Bahçesi olacak olması. Bizler buranın Kamil Ocak Millet Bahçesi olmasını istiyoruz. Bu görüşümüzü tüm Gaziantepli vatandaşlarımızda uygun göreceklerdir” şeklinde konuştular.

HABER//AYSU YIKMIŞ

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler