USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

Kaldırım çalışmaları sürüyor

Gaziantep’te merkezi birçok bölgede başlatılan kaldırım ve yol çalışmaları aralıksız...

Kaldırım çalışmaları sürüyor
21-04-2017 11:04
Gaziantep

Gaziantep’te merkezi birçok bölgede başlatılan kaldırım ve yol çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor. Geniş kaldırımların yeniden tasarlandığı şehir merkezinde yollar ise kaldırımlara uygun şekilde düzenleniyor.

ÇALIŞMALARDA ŞEHİR MERKEZİ BAZ ALINIYOR

Yaz aylarına yaklaştığımız bu günlerde yol ve kaldırım çalışmalarını hızlandıran Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri merkezi mahallelerde yolları yeniden düzenleyerek kaldırımları daha geniş hale getiriyor. Birkaç ay içerisinde tamamlanması beklenen çalışmalar çerçevesinde yol ve kaldırım çalışmanı tamamlanan alanlarda ise peysaj çalışmaları yapılıyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada yol ve kaldırım çalışmalarının vatandaşları en az rahatsız edecek şekilde belli saatler aralığında yapıldığı dile getirildi.

KENT MERKEZİNDE DAHA GENİŞ KALDIRIMLAR

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada kent merkezinde daha geniş kaldırımların yapılması yönünde adımlar atıldığı dile getirildi. Yapılan çalışmaların kısa sürede tamamlanması ve çalışmaların sürdürüldüğü alanlarda yaşayan insanları ve işyeri sahiplerinin işlerini engellemeden adımların atıldığına dikkat çekildi. Gaziantep’te özellikle kent merkezinde yol, kaldırım ve peysaj çalışmalarına önem verildiğini kaydeden yetkililer, merkez ilçelerin mahallelerinde de benzer çalışmaların planlama çerçevesinde yapılacağını kaydettiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?