USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Güncel

“KARANLIĞI KADINLARIMIZIN GÜCÜYLE AŞACAĞIZ”

İYİ Parti’de Milletvekili aday adaylığını açıklayan Gaziantep siyasetinin etkin isimlerinden Avukat Emine Aybüken Yıldırım;

“KARANLIĞI KADINLARIMIZIN GÜCÜYLE AŞACAĞIZ”
13-05-2018 11:22
Gaziantep

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili aday adayı Avukat Emine Aybüken Yıldırım, partisinin il başkanlığında kalabalık ve coşkulu kalabalığa hitap etti. “Kadına ve kadın gücüne önem veren Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, "Kadınlarımızın gözlerindeki gülüşe bile tahammül edemeyen karanlığı, kadınlarımızın azmi, kadınlarımızın kararlılığı ve kadınlarımızın gücüyle aşacağız. Çocuklarının üzerine titreyen anne şefkatiyle, memleketimizi el birliğiyle aydınlığa çıkaracağız” dedi.

YILLARIN DENEYİMLİ SİYASETÇİSİ, “TÜRKİYE İYİ OLACAK” DEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi’nde uzun süre siyaset yapan ve partide önemli görevlerde yer alan Avukat Emine Aybüken Yıldırım, 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde İYİ Parti Gaziantep Milletvekili aday adaylığını açıkladı. İyi Parti Gaziantep İl Başkanlığı binasında coşkulu kalabalık eşliğinde gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan Yıldırım, “Bugün burada 20 yılı aşkın bir süredir aktif olarak emek verdiğim siyasette;  bizleri yetiştiren ve bu imkanları sunan aziz milletimize ve vatanımıza bu zaman zarfında edindiğim bilgi, tecrübe ve birikimlerimle hizmet etmek için, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde aday adayı olmaya karar verdim. Aday olurum veya olmam Türkiye’nin geleceği için, Türkiye’nin İYİ olması için birlikte çalışacağız” dedi.

“KENTİMİ TANIYORUM VE SORUNLARI BİLİYORUM”

“Bugün burada 20 yılı aşkın bir süredir aktif olarak emek verdiğim siyasette;  bizleri yetiştiren ve bu imkanları sunan aziz milletimize ve vatanımıza bu zaman zarfında edindiğim bilgi, tecrübe ve birikimlerimle hizmet etmek için, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde aday adayı olmaya karar verdim” şeklinde açıklamasına başlayan İYİ Parti Gaziantep Milletvekili aday adayı Yıldırım, “İYİ Partiden Gaziantep 27.dönem milletvekili aday adaylığımı açıklamak için huzurlarınızdayım. Gaziantep’te doğmuş ve her zaman Gaziantep’ de yaşayan biri olarak, kentimi tanıyorum ve yaşadığı sorunlarını biliyorum. Bu sorunlara çözüm üreten bir anlayışla hizmet edeceğimi, sizlerle sorunları ortak akılla çözeceğime de yürekten inanıyorum; Çünkü ben sizden biriyim, içinizden biriyim. Malumunuz olduğu üzere 24 Haziran’da seçime gidecek Türkiye’ de, daha güzel bir gelecek için İYİ Partiyle siyaset yeniden hareketlenmiş, demokrasi şöleni için kollar sıvanmıştır” dedi.

“MİLLİ İRADENİN HAKKIYLA TECELLİSİ İÇİN YARIŞA DAHİL OLDU”

“25 Ekim 2017 tarihinde kurulan ve o günden bu yana hiç durmadan Türkiye’nin her köşesinde milletiyle buluşan İYİ Parti’de milli iradenin hakkıyla tecellisi için yarışa dahil olmuştur” şeklinde sözlerini sürdüren Yıldırım açıklamasını daha sonra şu şekilde sürdürdü;

“Tarih hep şahitlik etmiştir ki; milletimiz, zor zamanları her daim demokratik siyaset ile aşmıştır. Türkiye’nin büyük sorunlarını aşacak gücü vardır. Milletimizin sağduyu ve kararlılığı vardır. Milletimizin, adaletten yoksun, devlet gücüyle hareket eden siyasi hegemonyaları değiştirme gücü vardır. Bu güçle milletimiz, demokrasiden sapmadan, Türkiye’nin önünü açmaya karar vermiştir. Milletimiz, kararmakta olan ufkumuzu, “İyilik Güneşi” ile aydınlatarak ileriye bakmaya azimlidir. Milletimiz, yeni bir siyasal hareketle, yeni bir iktidarla, güçlü bir Türkiye yoluna devam etmek niyetini açıkça beyan etmektedir. Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer. Partimiz, milletimizin bu beyanına kayıtsız kalmayan kurucularımızın aldığı tarihi sorumlulukla kurulmuştur. Özgür, güvenli, hukukun üstünlüğünü ön planda tutan, komşuları ile barış içerisinde, istikrarlı ve öngörülebilir bir ekonomiye sahip, uluslararası platformda saygın, milleti ile barışık, ülkesi için sorumluluk alan bireylerden oluşan ve geleceğine umutla bakan eşit fırsatlar ülkesi bir Türkiye hayali ile arkadaşlarımız ile birlikte  heyecanla ve inançla bu kutlu yola çıktık. Partimizin çağrısı, 21. yüzyılın gerçeklerini doğru okuyabilen, değişen çağa ayak uyduran, güçlü, zengin ve mutlu Türkiye çağrısıdır.”

“TÜRKİYE’MİZ İÇERİDE VE DIŞARI DA PEK ÇOK SORUNLA BOĞUŞMAKTADIR”

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili aday adayı Yıldırım sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“Herkesin malumu: Türkiye’miz içeride ve dışarı da pek çok sorunla boğuşmaktadır. Ve yine herkesin malumudur ki; bu sorunların pek çoğu ülkemizi yönetenlerin gerekli tedbirleri almaması, önleyici politikalar geliştirememesi, mücadele yöntemlerindeki yanlışlıklar ve liyakat yoksunlukları nedeniyle Türkiye’mizin başına musallat olmuş ve sonrasında ödenen büyük bedellere rağmen ortadan tam anlamıyla kaldırılamamıştır. İYİ Parti en başından demokratik ve şeffaf siyasetin ülkemizi sıkıntılarından kurtaracağını ifade etmektedir. Bu şeffaflığın bir göstergesi olarak iktidar iddiasında bulunan tüm partilerin iş başına geldiklerinde hangi konularda nasıl çözüm politikaları uygulayacaklarını insanlarımızla paylaşmaları gerektiği kanaatindeyiz. Böylelikle insanlarımız hangi partinin çözüm önerilerini benimsiyorsa onu destekleme imkanına kavuşacaktır.  Vatandaşın işine yarayacak, memleketin hayrına yapılacak siyaset ancak teşhis ve tedavi önerilerinin ortaya koyulmasıyla mümkün olur. Aksi takdirde mevcut halde olduğu gibi siyaset hamasete, kuru gürültüye hapsolur. Siyasetin çözüme değil de bunlara odaklandığı bir ülke de senelerdir Türkiye örneğinde görüldüğü gibi iyiye, doğruya, güzele doğru bir adım bile yol alamaz.”

“BİZİM DURUŞUMUZ BELLİDİR: HİÇBİR MENFAAT, KOLTUK, MAKAM TÜRKİYE’NİN İYİLİĞİNDEN DAHA ÖNEMLİ DEĞİLDİR”

“Bizim duruşumuz bellidir: hiçbir menfaat, koltuk, makam Türkiye’nin iyiliğinden daha önemli değildir. Ülkemizin iyiliği de akılcı politika tasarımıyla ve bu akılcı politikaları uygulama kabiliyetine sahip politikacıların ülke yönetiminde rol almasıyla mümkündür” şeklinde konuşan Yıldırım daha sonra şu şekilde konuştu;

“Kadına ve kadın gücüne önem veren Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, "Kadınlarımızın gözlerindeki gülüşe bile tahammül edemeyen karanlığı, kadınlarımızın azmi, kadınlarımızın kararlılığı ve kadınlarımızın gücüyle aşacağız. Çocuklarının üzerine titreyen anne şefkatiyle, memleketimizi el birliğiyle aydınlığa çıkaracağız." Diyerek yönümüzü belirlemiştir. İYİ Parti olarak iktidara geldiğimizde politikalarımız net ve hızla uygulanabilir doğruluktadır; Türkiye konuşan bir ülke olacak. Parlamenter sisteme geçilecek. Adalet tarafsız bir hale gelecek. Yargı bağımsızlığı tam ve kamil bir şekilde tahkim edilecek. Türkiye teknolojisiyle, tarımıyla, sanayisiyle, hayvancılığıyla yeniden üreten bir ülke olacak.  Yeni Siyasi Partiler ve Seçim Yasası yapılacak. Siyasi partilerde teşkilat kapatma şartları zorlaştırılacak. Milletvekili dokunulmazlığı kürsü dokunulmazlığı dışında tümüyle kaldırılacak. Herkese adil yargılanma hakkı sağlanacak. HSK, mahkemelerin bağımsızlığı, doğal veya kanuni hâkim ilkesi ve hakim güvencesi sağlanacak biçimde yeniden yapılandırılacak. Basın özgürlüğü önündeki tüm engeller kaldırılacak, gazetecilerin hukuksuz olarak tutuklanmasını sağlayan var olan hukuki düzenlemeler gözden geçirilerek evrensel hukuk ilkeleri ile uyumlu hale getirilecek. Medya, meslek örgütleri ve sendikaların katılımıyla, demokratik işleyişi zedelemeyecek bir ‘Ortak Akıl’ mekanizması kurulacak. Çoksesli ve bağımsız bir medya için adımlar atılacak. KHK ile yönetime derhal son verilecek. Toplumsal ihtiyacın zorunlu kıldığı haller ile ekonomik, doğal afet, salgın hastalık durumlarının haricinde KHK çıkarma yoluna gidilmeyecek. Ceza soruşturmalarında işkence ve insan onuru ile bağdaşmayan yasadışı usul ve yöntemlerin uygulanmasına asla izin verilmeyecek. Yolsuzlukla Mücadele Kurulu” oluşturulmasına dair yasa çıkarılarak, yolsuzlukla etkin mücadele yürütülecek. Bu suçlarda zamanaşımı kaldırılarak yargılamanın ihtisas mahkemelerinde yapılması sağlanacak. Din kültürü ve ahlak bilgisi ders kitaplarında Alevilik ile ilgili verilen bilgiler ve Cem evi konusu dahil Alevilerin bütün sorunlarıyla ilgilenecek ve dini ihtiyaçları karşılanacak. Alevi kültürünün inanış ve uygulamalarını çalışacak bağımsız bir ‘araştırma merkezi’ kurulacak. Ülkemizde ve ülke sınırları dışında bulunan Alevi kültür mirasının envanteri çıkarılacak tahrip olan eserlerin restorasyonu yapılacak. Ülkemizin bu zor dönemden kurtulmasının tek yolu İyi Parti Kadroları ve tabii ki; önüne çıkartılan her engeli  aşan, tarihimizde ki bir çok Türk kadını gibi Vatanı ve Milleti için inandığı değerleri sonuna kadar savunan Meral Akşener hanımefendi ile çıktığımız bu kutlu yolda hep birlikte sizlere hizmet için yarışacağız. Biz milletimizin talimatını aldık ve yola çıktık. Allah milletimizin yolunu açık etsin. Allah milletimizin yar ve yardımcısı olsun. Gaziantep İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak,  Ne Mutlu Türküm diyene.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler