USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kartalspor'a silahlı saldırı

Kartalspor'a silahlı saldırı
22-09-2015 04:21
Gaziantep

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Kartalspor'un tesislerine silahlı saldırı düzenlendi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kartalspor'un tesislerine, dün kulüp başkanı Binali Aydın ve futbolcuların gerçekleştirdiği toplantı sonrası silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda toplantı odasına kurşun isabet ederken, olay esnasında toplantının bitmiş olduğu ve odada kimsenin bulunmadığı öğrenildi.
Kulübün internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulüp başkanımız Binali Aydın’ın dün futbolcularla gerçekleştirdiği toplantı sonrasında kimliği bilinmeyen kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirilmiştir.

Ziraat Türkiye Kupasında Birlik Nakliyat Düzyurtspor’la oynanacak kupa maçının hazırlıklarına başlamak üzere Pazar günü tesislere gelen oyuncularımız antrenman öncesinde kulüp başkanımız Binali Aydın’ın isteği doğrultusunda bir toplantı gerçekleştirdi.

Oyuncularımızın toplantıdan ayrılıp antrenmana indiği sırada kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından toplantı salonuna ateş edilmiştir. Saldırı esnasında toplantı odasında kimsenin olmaması kulübümüz adına olayın en sevindirici kısımdır. Olay yeri inceleme ekipleri, olay yerinde inceleme yapmış ve olay emniyet güçleri tarafından araştırılmaya başlanmıştır. Kartalspor Kulübü olarak bu çirkin saldırıyı kınıyor saldırıyı gerçekleştirenlerin emniyet güçleri tarafından bir an önce yakalanmasını diliyoruz" denildi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler