USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Millet Kıraathanesi açıldı

Millet Kıraathanesi açıldı
04-03-2019 08:57
Gaziantep

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Türkiye’nin pek çok şehrinde hayat bulan Millet Kıraathanesi projesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin Ocaklar Mahallesine açtığı bir yenisi ile büyümeye devam ediyor.

Ocaklar mahallesinde açılan millet kıraathanesi açılışına binlerce vatandaş katıldı. Kalabalığın fazla olması sebebiyle içeriye sığmayan vatandaşlar caddeye taştı. Toplantı mitinge dönüştü. Burada konuşan Ak Parti Şahinbey Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Nebi Kaplan: “Bende sizlerden birisiyim sevgili hemşerilerim. Bizim amacımız siz değerli vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmettir. Bizler bir oldukça, oyumuz burada çok oldukça bizim elimiz daha da güçlenecek ve bizlerde daha fazla hizmet getireceğiz. Sizlerden bu mahallelerde rekor oy bekliyorum. Şahinbey belediyesi Narlıtepe, Ocaklar ve vatan mahallelerinde AK Partinin Türkiye genelinin çok üstünde oy alacağını düşünüyorum. Bakın artık burada hepinizin bir evi var. Gençlerimiz gelip çay içip kitap okuyabilecek ve sosyal etkinliklere katılabilecekler. Bu sayede gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp iyi alışkanlıklar kazanmalarını sağlamış olacağız. Bizim bu seçimde sizlerin desteklerine ihtiyacımız var” dedi.

BİZİ EN İYİ SİZLER BİLİYORSUNUZ

Toplantıda Konuşan Ak Parti Şahinbey Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Nebi Kaplan: “Ben Şanlıurfa Suruç kökenli bir kardeşinizim, bu güzel mahallenin çoğunluğunu oluşturan Suruçlu hemşerilerimizin daveti üzerine huzurlarınıza gelmiş bulunmaktayım. Güzel ilçemizi oluşturan kökeni ne olursa olsun Gaziantepli, Şanlıurfalı, Adıyamanlı, Vanlı, Siirtli, Muşlu, Adanalı ve sayamadığım diğer hemşerilerimiz, sizin desteğiniz ve rabbimin teveccühü ile Gaziantep Şahinbey ilçesinde yaşayan her bireyin temsilcisi olacağım. Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Şahinbeyimizin Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun sadece ilçe halkının değil Türkiye’nin en çok sevilen ve en çok takdir edilen belediye başkanlarından olduğunu herkesten çok siz değerli ilçe halkımız biliyorsunuz. Sayın Belediye Başkanımızın seçildiği ilk günden bu yana Şahinbey halkının her bireyini doğrudan kendine muhatap aldığını kapalı kapılar ardında siyaset değil halkın içinde halk ile beraber halkın ihtiyaçları doğrultusunda halka hizmet yaptığını en iyi sizler biliyorsunuz. Türkiye’de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birisi olan Şahinbey Belediyesi halkın her kesimine hitap etmekte ve bu doğrultuda çalışmaya devam etmektedir. Belediyemiz halkın ihtiyaçları doğrultusunda her mahallemizde hatta köylerimize Sosyal Tesisler, Taziye Evleri, Meslek Edindirme Kursları, Kültürel olarak Bağlama, Halk Oyunları, Gitar vb. Kursları, Eğitime takviye Edüt Merkezleri ve İngilizce Kursları, Gençlere Yönelik Fitnes ve Budybulding kursları, ata sporumuz olan Okçuluk Kursları, dar gelirliye ucuz konut inşaatları, çiftçi vatandaşımıza Tohum, Gübre, Zeytin Fidesi desteği ve daha sayamadığım ama halkın ihtiyacı olan pek çok faaliyete imza atmış ve halkın beklentisine cevap vermiştir. Hepinizin malumu ilçemize ve şehrimize büyük bir değer katan, Türkiye’nin en büyük parkı ve dünyada da ilk sıralarda yer alan Yeşilvadi bu bölgededir. Bu bölgenin kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Nebi Kaplan şehrin organize ve bütünleyici olarak çalışabilmesi için sadece Şahinbey olarak değil başta Büyükşehir ve Şehitkamil olmak üzere diğer belediyeler için destek isteyerek toplantıyı tertipleyenlere ve toplantı salonuna sığmayıp dışarı taşan mahalle halkına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

TOPLANTI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Ocaklar Mahallesi 51 Nolu cadde üzerinde açılan Ocaklar Millet Kıraathanesinin açılışına Ak Parti Gaziantep Şahinbey Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Nebi Kağlan, Ak Parti Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Reşat YILDIZ, Ak Parti Şahinbey İlçe Başkan Danışmanı Mustafa Kurt, Mahalle Muhtarı Müslüm Kurt, Ak Parti Mahalle Temsilcisi Reşat Deniz ve Gaziantep Suruçlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği temsilcilerinin katıldığı toplantıya mahallenin yoğun ilgisi nedeniyle toplantı miting havasında geçti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler