USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Güncel

MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

MHP Milletvekili Adayı Ejder Demir’in Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

MİTİNG GİBİ AÇILIŞ
27-05-2018 11:19
Gaziantep

MHP Milletvekili Adayı Ejder Demir’in Seçim Koordinasyon Merkezi görkemli bir törenle açıldı. Miting havasında gerçekleşen açılış törenine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yüzlerce partilinin katıldığı törende mehteran takımı çaldığı marşlarla müzik ziyafeti yaşattı. Açılışta konuşan Ejder Demir, “Seçim Koordinasyon Merkezi sadece benim değil, bütün adayların ve partililerin seçim merkezidir” diyerek partililerden büyük takdir topladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Ejder Demir’in Seçim Koordinasyon Merkezi, Mehter Takımı gösterisiyle açıldı. MHP Milletvekili adayı Ejder Demir, ‘Ülkemiz, şehrimiz bu haldeyken bize düşen susmak, oturmak değildir. ‘Kim var?’ denildiğinde önümüze arkamıza bakmadan ‘Ben varım’ dedik ve bu kutlu yola çıktık" dedi.

25 Haziran seçimlerine kısa bir süre kalırken siyasi partilerde seçim hazırlığı son hızla devam ederken MHP Gaziantep 3. Sıra Milletvekili adayı Ejder Demir, Seçim koordinasyon merkezi  Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde hizmete girdi. Mehteran Takımının marşlarıyla renk kattığı açılış töreni partilerden büyük ilgi gördü. Ejder Demir’in açılışına MHP Gaziantep İl Başkanı Muzaffer Çelik, MHP Gaziantep 27. dönem Milletvekili adayları, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı Fuat Yozbatıran ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında MHP Gaziantep 3. Sıra Milletvekili adayı Ejder Demir, konuşmasına Cumhur İttifakı’nın 24 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacağını ve Türkiye’nin devleti ve milleti ile elele yeni bir yola gireceğini kaydederek başladı. 

VATAN HAİNLERİ KOL KOLA OLMUŞ

Demir, “ 24 Haziran seçimleri yaklaşırken vazifemizin zor, yükümüzün ağır, işimizin meşakkatli olduğunun bilincindeyiz. Çünkü vatan hainleri kol kola olmuş milletçe sendelememizi bekliyorlar. Çünkü bütün terör örgütlerinin içerdeki ve dışarıdaki uzantıları ile memleketin bekasına kastetmek isteyen bize bu asil milletin bekasına kastetmek isteyen tüm soysuzların bir olduklarını ve bize bu asil millete diz çöktürmeye çalıştıklarını görüyoruz. Çünkü tüm ihanet şebekelerinin cennet vatanımız üzerindeki gaye ve niyetlerine tarih bilincimiz şahitlik etmektedir. Bununla birlikte asil Türk Milletinin söz konusu memleket olduğunda terör örgütlerine, yardakçıklarına ve yaltakçılarına neler yapabileceğine de aynı tarih bilincimiz şahitlik etmektedir” dedi.

MHP ÜLKENİN VE MİLLETİN BEKASININ TEMİNATIDIR

Türkiye’nin iç ve dış düşmanlar tarafından büyük bir tehlike altında olduğunu kaydeden Ejder Demir şöyle konuştu: “ Malumunuz olduğu üzere jeopolitik konumu güçlere amaç olmuştur ve parçalanmış bir Türkiye daima hayallerini süslemiştir. Geçmişten günümüze çeşitli terör örgütleri eli ile içerden dışarıdan kuşatılmaya genlerimizle oynanmaya çalışılmıştır.  Şunu kalben söyleyebilirim ki bu dönemlerde cefa sıkıntı, aziz vatan evlatlarının payına düşmüştür. İşte tam bu noktada diyoruz ki bugün bu tehlikelerin en büyüğü ile karşı karşıyayız. Hani Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği ve millet olarak bizim de sıkılıkla kullandığımız söz vardır ya “Söz Konusu vatanda gerisi teferruattır” işte  bugün söz konusu vatandır. O vatan Ankara’dır, o vatan Çanakkale’dir, o vatan Edirne’dir, o vatan Hakkari’dir, o vatan Gaziantep’tir.  15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında liderimiz Devlet Bahçeli ve onun neferleri olan vatan sevdalısı ülkücülerin dik duruşu tüm Türkiye’ye bir kez daha göstermiştir ki. MHP ülkenin ve milletin bekasının teminatıdır.  Geçmişte atalarımızın , dedelerimizin ninelerimizin, Şahin Beylerin Şehit Kamillerin, Karayılanların Kara Fatmaların sahip çıktığı gibi bugünde bizler vatanımıza sahip çıkacağız ve el birliğiyle, yürek ve gönül  birliğiyle şanlı Türk bayrağımızı ilelebet göklerde dalgalandıracağız.”

GELECEĞİMİZİ BİRLİKTE İNŞAA EDELİM

Gaziantep ve Türkiye adına kutlu bir yola çıktığını vurgulayan Ejder Demir, “Üzerimizde oynanan oyunları Ortadoğu’da yaşananları dökülen kan ve gözyaşı kardeşin kardeşe kırdırılması bu coğrafyada yaşananları  nihai hedefinin Türkiye Cumhuriyeti2nin parçalanması idrak ederek güçlü olmaz isek bir ve birlik olmaz isek Alevisi, Sunnisiyle lazıyla çerkeziyle Türk’üyle Kürt’üyle asırlardan beri olduğu gibi tek vücut, tek yürek olmaz isek Allah muhafaza neler ile karşı karşıya kalabileceğimizi düşünmek dahi istemiyorum.  Gaziantep ve Türkiye adına kutlu bir yola çıktık. Emin olun ki tek derdimiz vatanın ve milletin bekasıdır.  Son olarak 24 Haziran’da vereceğiniz bir oy geleceğimizin inşasına koyacağınız bir tuğladır. Birileri bir şekilde buna engel olmak istese de gelin 24 Haziran’da içteki ve dıştaki vatan hainlerine karşı Cumhur İttifakını, MHP’yi zafere ulaştırarak geleceğimizi birlikte inşaa edelim” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler