USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Manşet

MÜDÜRLÜK BİTTİ UZMANLIK BAŞLADI

MÜDÜRLÜK BİTTİ UZMANLIK BAŞLADI
30-11-2016 12:46
Gaziantep

2003-2011 yılları arasında İl Çevre ve Orman Müdürlüğü kadrosunda biyolog olan Ergün Özuslu, kapatılan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı. Tartışma yaratan bu atamanın ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kapatılınca Özuslu, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekilliğine atandı. 2,5 yıl bu görevde kalan Özuslu, ani bir kararla bu görevden alındı. Ergün Özuslu, Mehmet Aykanat’ın İl Kültür ve Turizm Müdür Vekilliğine atanmasıyla birlikte bu kuruma uzman olarak yeniden gönderildi.

BİYOLOG OLAN ÖZUSLU’NUN ATAMASI TARTIŞMA YARATMIŞTI

İl Çevre ve Orman Müdürlüğü’nün biyolog kadrosunda görev yaparken ani bir kararla kapatılan İl Çevre ve Şehircilik Müdür Vekilliğine atanan Ergün Özuslu, kentte büyük tartışmaya neden olmuştu. Yaklaşık 2,5 yıl bu görevde kalan Özuslu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının kapanmasıyla birlikte görevi sona erdi. Bu süre zarfında nereye atanacağı konusunda tartışma sürerken Özuslu, Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili olarak atandı. Bu görevde de ortalama 2,5 yıl kalan Ergün Özuslu, görevden alınarak asıl kadrosunun bulunduğu Samsun iline gönderildi.

UZMAN OLARAK ATANAN ÖZUSLU YENİDEN GÖREVE BAŞLAYACAK

Bir süre önce Kültür ve Turizm Bakanlığına başvuran Ergün Özuslu’nun Gaziantep İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğüne uzman olarak atanmasına karar verildi. Müdür Vekili olduğu kuruma uzman olarak atanan Özuslu’nun önümüzdeki günlerde yeni görevine başlaması bekleniliyor. Beklenmedik bir kararla müdür vekilliği sonlandırılan Özuslu ile ilgili olarak görevden neden alındığına ilişkin kamuoyuna bir açıklama şu ana kadar yapılmış değil. Görev yaptığı Gaziantep’ten kopmak istemeyen Özuslu’nun bu nedenle bakanlığa başvurarak görev ne olursan olsun atama istediği iddia edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler