USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Güncel

MUHALAFETE ‘İNCE’ GÖNDERME

Ak Parti Gaziantep Milletvekili aday tanıtım toplantısı ŞKM’de gerçekleştirilirken, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül muhalefet yüklendi

MUHALAFETE ‘İNCE’ GÖNDERME
27-05-2018 08:22
Gaziantep

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi eleştirerek tek başarısının CHP Genel Başkanlığı adaylığı olduğunu söyledi. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ise dolardaki hareketlenmeyle ilgili açıklamalarda bulundu. Şimşek birilerinin ekonomideki oynaklığını başarısızlık olarak sunmaya çalıştığını ancak milletin her şeyin farkında olduğunu belirtti.

“BUNUN TEK BAŞARISI CHP GENEL BAŞKAN ADAYLIĞI”

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep milletvekilleri tanıtım toplantısına katıldı. Adalet Bakanı Gül, Muharrem İnce’yi eleştirerek tek başarısının CHP Genel Başkanlığı adaylığı olduğunu belirterek “Şimdi çıkmış cumhurbaşkanı adayı olmuş. Senin ne başarın var. Bu ülkeye ne gibi bir hizmetin oldu. Tek başarısı CHP Genel Başkanlığı adayının karşısına çıkmak oldu. Sana CHP Genel Başkanlığını layık görmemiş Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanlığına bu millet seni seçer mi” dedi.

“CHP’NİN KENDİSİNİN BİLE İNANMADIĞI BİR SEÇİMDE BİR TİYATRO İZLİYORUZ”

CHP’nin bile kendisinin inanmadığı bir seçimde bir tiyatro izlediklerini belirten Adalet Bakanı Gül, ”Yahu sen CHP Genel Başkanısın çıkıp sürekli Cumhurbaşkanımıza laf söylüyorsun. Gel meydana Cumhurbaşkanı adayı olarak çık. Bunlar seçilemeyeceğini bildiği için diğeri de CHP Genel Başkanlık koltuğunu bırakmıyor. CHP’nin bile kendisinin inanmadığı bir seçimde bir tiyatro izliyoruz. Sahne performansları çok iyidir. Sahnede bisiklet çevirmeler, pedal çevirmeler bunlarla ülke yönetilmez. 24 Haziran akşamı milletimiz çok iyi bir film izledik, sahne performansları çok iyiydi İnce, ama bu ülkeyi maceraya atamayız. Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı seçiyoruz diyecekler” diye konuştu.

DÖVÜZDE YAŞANAN DALGALANMAYA İLİŞKİN ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek dolardaki hareketlenmeyle ilgili açıklamalarda bulundu. Şimşek birilerinin ekonomideki oynaklığını başarısızlık olarak sunmaya çalıştığını ancak milletin her şeyin farkında olduğunu belirtti. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AK Parti Gaziantep aday tanıtım toplantısına katıldı. Ekonomiyle ilgili açıklamalarda bulunan Şimşek, doların bütün para birimlerine karşı değer kazandığını, aynı şekilde petrol fiyatlarının da yükseldiğini bunun sadece Türkiye’ye özgü olmadığını vurguladı. Son yıllarda Türkiye’ye yönelik birçok tuzakların kurulduğunu belirten Şimşek, Türk ekonomisine yönelik spekülasyonun olduğunu amaçlarının Türkiye'nin yükselişi ve kalkınma hamlesini engellemek olduğunu altını çizdi.

“AMAÇ TÜRKİYE’NİN YÜKSELİŞİ VE KALKINMA HAMLESİNİ ENGELLEMEK”


Türkiye ekonomisiyle ilgili spekülasyonların olduğunu söyleyen Şimşek, “Son yıllarda Türkiye’ye yönelik birçok tuzak kuruldu. Yine son dönemlerde ekonomimize yönelik çok ciddi spekülasyonlar var. Bunların amacı Türkiye'nin bu medeniyet yolculuğunu bu kalkınma hamlesini ve yükselişini sekteye uğratmaktır. Bu yakın dönemde piyasadaki oynaklığı ekonomide bir başarısızlık gibi sunmaya çalışıyorlar. Ama milletimiz Türkiye'nin nereden geldiğini ve nereye gideceğini çok iyi biliyor. AK Parti dönemlerinde Türkiye Avrupa ile kişi başına düşen milli gelir ile arayı 33 puan kapatıyor. Yani 14 yıl daha bu şekilde yönetilirsek Avrupa ile arayı kapatıyoruz” dedi.


“DOLAR BÜTÜN PARA BİRİMLERİNE KARŞI DEĞER KAZANIYOR”

Doların yükselişinin sadece Türkiye’ye özgü olmadığını vurgulayan Şimşek, “Piyasalarda ise bir dalgalanma var. Türkiye hakikaten bundan etkileniyor. Bu dalganın bir boyutu da dışarıdadır. Dünyada faizler yükseliyor. Yine dolar endeksi bütün dünyada yükseliyor ve dolar bütün para birimlerine karşı değer kazanıyor. Aynı şekilde petrol fiyatları da yükseliyor yani olay sadece Türkiye’ye özgü değildir” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler