USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Muhtarlık bürosunun kapısı bile çalındı

Muhtarlık bürosunun kapısı bile çalındı
01-10-2018 10:20
Gaziantep

Şehitkamil ilçesi sınırlarında yer alan ve merkezi bölgeler arasında olan Hürriyet Mahallesi muhtarlığının kapısı 3 kez çalınırken, büronun televizyonu ve bazı eşyaları da hırsızların hedefi oldu. Mahalle Muhtarı Hasan Sazlık, hırsızlık olaylarından bıktıklarını anlattı.

MUHTARLIK BÜROSUNUN 5 AYDA 3 KEZ KAPISI ÇALINDI

Hürriyet Mahallesi muhtarlık bürosunun kapısı 5 ay içerisinde 3 kez çalındı. Mahalle Muhtarı Hasan Sazlık, yaşanan hırsızlık olayları karşısında şok geçirdiğini anlatarak, “Büromuzun kapısı 3 kez çalındı. Bu işi yapan hırsızlar çaldıkları bu kapıları can çatlasın 10-15 liraya satmışlardır. Bu komik bir rakam, en son dayanamadım bir süre muhtarlık büromuza kapı taktırmadım. Burada yatıp kalktım. Fakat ardından yeni bir kapı taktırmak zorunda kaldım. Umarım bu kapıyı da çalmazlar” diye konuştu.

KAPININ DIŞINDA TV VE BAZI EŞYALARDA ÇALINDI

Hürriyet Mahallesi muhtarlık bürosunu gözüne kestiren hırsızlar büronun kapısının dışında büroda yer alan televizyonun yanında bazı elektronik eşyaları da çaldılar. Hürriyet Mahallesi Muhtarı Hasan Sazlık yaşanan hırsızlık olaylarına karşı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Muhtarlık büromuzu gözüne kestiren hırsızlara karşı mahallemizde ve bölge genelinde güvenlik güçleri gerekli çalışmaları sürdürüyor. Fakat muhtarlık büromuzun park içerisinde bulunmasını fırsat bilen hırsızlar bu durumu lehlerine çevirerek işlerini kolaylıkla yapıyorlar. Hırsızlığın dışında daha düne kadar büronun üzerinde yatan gençleri görüyorduk. Allaha şükürler olsun bunlardan kurtulduk” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler