USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Nizip'te kurban kesimi için tüm hazırlıklar tamamladı

Nizip'te kurban kesimi için tüm hazırlıklar tamamladı
08-09-2016 04:48
Gaziantep

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma Daire Başkanlığı, Gaziantep ve tüm ilçelerde kurban bayramında vatandaşların sağlıklı ve hijyenik ortamlarda kurban kesimi yapması için tüm hazırlıkları tamamladı.

Kurban kesimi yapılacak alanları yerinde inceleyen Gaziantep Doğal Hayatı Koruma Dairesi Başkanı Celal Özsöyler, kesim yapılacak yerlerde ki personellere vatandaşların kurban kesilirken hiçbir aksaklığa meydan verilmemesi konusunda talimat verdi.
Özsöyler, ‘‘Vatandaşlarımızın kurbanlarını en hızlı ve en sağlıklı bir şekilde yapmaları için Gaziantep merkezde ve tüm ilçelerde hazırlıklarımızı tamamladık. Bugünde Gaziantep’in en büyük ilçelerinden biri olan Nizip mezbahanelerinde incelemelerde bulunduk. Gaziantep merkezdeki ve ilçelerimizde bulunan kesim noktalarında bayramın birinci günü bayram namazının ardından kurban kesimleri yapmaya başlayacağız, veteriner nezaretinde temiz ve hijyenik bir şekilde yapılan kesimlerin ardından insanlarımıza kurbanları teslim edilecek. Yapılacak olan kurban kesimlerimde vatandaşlarımızın kurbanları kesilirken onlar için gerekli olan çay, kahve ikramı ile birlikte bekleme ve dinlenmeleri için özel çadırlar ve alanlar oluşturarak en hızlı ve güvenilir bir şekilde kurban ibadetlerini yerine getirmelerini sağlayacağız’’ diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler