USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

O KALDIRIMA DİKKAT!

Tehlike saçıyor ama henüz tedbir alınmadı

O KALDIRIMA DİKKAT!
06-08-2018 10:27
Gaziantep

Yan yana iki kişinin bile yürüyemeyeceği kadar daraltılan ve ilgili mühendisin düşüncesizce düzenlediği yürüyüş yolunun kenarındaki korkuluk her an düşüp yaralanmanıza sebebiyet verebileceği gibi, kenarındaki keskin yüzü nedeniyle de daha büyük hasara neden olabilir. Bu yeri daha önce de gündeme getirmemize rağmen henüz hiçbir tedbir alınmadı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi karşısındaki Belediye önü ile Nil Oteli önünü birbirine bağlayan asma köprü kaldırım düzenlemesi hayati tehlike saçmaya devam ediyor

Mühendisinden kaynaklandığı düşünülen yürüyüş yolunda yapılan bu inanılmaz hata, üzerinden geçerken korkulu anlar yaşatıyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte özellikle kadınlar ve çocuklar tarafından da daha fazla kullanılan bu yol için daha önce de gündeme getirmemize rağmen henüz hiçbir tedbir alınmadı.

Yaklaşık bir metre genişliğinde olan ve boydan boya uzanan korkuluğun kenarının keskin kısmının yayadan tarafta olmasının yanı sıra yere de kaldırımın üzerinde monte edilmesi, ayağın takılarak düşmeye sebep vereceği gibi çarpma sonunda vücudun kesik darbesi almasına da sebep olabilecek tehlikede!

Nil Oteli yönünden gelirken diz altında olan korkuluğun boyunun Büyükşehir Belediyesi yönünde yükselerek bel hizasına kadar gelmesi de yapımdaki dikkatsizliği gözden kaçırmıyor.

Özellikle çocukların, geçerken yüzlerini bile çarpma ihtimalinin olduğu gibi, kadınlarının elbiselerinin de bu korkuluğa takılarak hasarlara neden olacağı açıkça göz önünde duruyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin bu konu üzerinde durup, gerekeni yaparak daha güvenli bir çalışma yaparak, vatandaşların can güvenliğini garantiye alması bekleniyor.
HABER// AYSU YIKMIŞ

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler