USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Öğretmenevinde yeni imaj

Öğretmenevinde yeni imaj
11-07-2018 07:48
Gaziantep

Gaziantep Öğretmenevi Müdürü Hüseyin İnal, birçok yenilik özellikle de Gaziantep’in yöresel lezzetlerini de katarak Öğretmenevine yeni bir imaj getirdiklerini söyledi.

Gaziantep Öğretmenevi imajını değiştirdi. Görsel olarak da güzel bir mekan olan Öğretmenevi yeni personeller, açılan bölümler ve yöresel lezzetlerimiz de dahil edilerek daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefledi.

Gaziantep Öğretmenevi Müdürü Hüseyin İnal, konu ile ilgili olarak şunları söyledi: “Yemek çeşitlerimiz yöresel tatlarla lezzetlendi. Personel, yeni kıyafetleriyle daha şık görünüm kazandı. Güleryüz ve iyi hizmet parolamızdır. Yepyeni dekorasyonuyla imaj değiştiriyoruz. Çay bahçemizde de daha çok personelle hızlı hizmet veriyoruz.

Öğretmenevi sadece öğretmenlere ve kamuda çalışan personellere değil, tüm halkımıza hizmet vermektedir. Tüm vatandaşlarımız otel hizmetimizden, lokantamızdan, çay bahçemizden ve kuaförümüzden her zaman faydalanabilmektedir. Tüm halkımızı Öğretmenevi’mizde sunulan bu hizmetlerden faydalanmaya davet ediyorum.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler