USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

OPERASYON SAFSATASI

OPERASYON SAFSATASI
09-12-2018 09:32
Gaziantep

Şehitkamil Belediye Başkanlığı için çetin bir yarışın başladığı Gaziantep'te mevcut başkan Rıdvan Fadıloğlu'na operasyon çekildiği iddialarına AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz yanıt verdi. Operasyon iddialarını 'Safsata' olarak değerlendiren Yılmaz, "Rıdvan Başkan 10 yıldır belediye başkanlığımızı yapan dürüst, çalışkan bir belediye başkanı. Şimdi birtakım fitne odakları AK Parti'nin içini karıştırmak isteyebilir. Rıdvan Başkanımızla hep bir ve beraber olduk. Aday belirleme süreçlerinde 'Gidecek' yahut da 'Kalacak' denebilir. Böyle bir fitneye asla müsaade etmeyiz. Çünkü Rıdvan Başkan Gaziantep'te, Şehitkamil'de çok güzel iz bırakacak hizmetlere imza attı. Aday adaylığının fazla oluşu operasyon olduğunu değil teşkilatın gücünü ortaya koyar" dedi. 

MEHMET YILMAZ: FİTNEYE ASLA MÜSAADE ETMEYİZ

Şahinbey İlçesinin Şehitkamil'den daha büyük olmasına rağmen belediye başkanlığı için 4 aday adayı, Şehitkamil'in ise 13 aday adayı çıkarması kentte 'Mevcut Başkan Rıdvan Fadıloğlu için operasyon mu çekiliyor?' iddialarının konuşulmasına neden olmuştu. AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz konuya ilişkin gazetemize özel açıklama yaparak 'Operasyon' iddialarını değerlendirdi. İddialara 'Safsata' diyen Yılmaz, "Operasyon iddialarını kabul etmiyorum. Aday belirleme süreçleri genel merkezimizin tasarrufunda ve kontrolünde olan süreçlerdir. Bu süreçlerde 'Gidecek' yahut da 'Kalacak' denebilir. Türkiye'nin her yerinde bu böyle. Bunların dedikodusunun yapılmasını doğru bulmuyoruz. Fitneler hem partiye hem de belediye başkanımıza zarar verir. Biz partimize ve belediye başkanımıza zarar verecek böyle bir fitneye asla müsaade etmeyiz. Operasyon falan söylentileri safsata. Bu sadece Rıdvan Başkan için değil Türkiye'nin her yerindeki AK Partili belediye başkanları için geçerli" diye konuştu.

RIDVAN FADILOĞLU GAZİANTEP'TE
İZ BIRAKACAK HİZMETLERE İMZA ATTI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu için 'Dürüst' ve 'Çalışkan' nitelemesinde bulunan İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, "Rıdvan Başkan bizim 10 yıldır belediye başkanlığımızı yapan dürüst, çalışkan bir belediye başkanımız. Şimdi birtakım fitne odakları AK Parti'nin içini karıştırmak isteyebilir. Ama biz buna müsaade etmeyeceğiz. Çünkü Rıdvan Başkan Gaziantep'te, Şehitkamil'de çok güzel iz bırakacak hizmetlere imza attı. Rıdvan Başkanımızla hep bir ve beraber olduk. Teşkilat ve belediye güzel bir uyumla her zaman çalışmamızı devam ettirdik" ifadelerine yer verdi.

SÜRECİ OLGUNLUKLA TAKİP EDİYOR

Rıdvan Fadıloğlu'nun iddialar karşısındaki tutumunu 'Büyük olgunluk' olarak değerlendiren Yılmaz, "Rıdvan Başkanımızın da bu süreci olgunlukla takip ettiğini düşünüyorum ve biliyorum. O gayet olgun, samimi ve partisine zarar vermeyecek şekilde süreci yürüttü. O yüzden sorun yok. Genel Merkezi'miz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ne uygun görürse, biz bu süreci alır, baş tacı eder ve teşkilat olarak yolumuza devam ederiz" dedi.

MECLİS ÜYELİĞİNE DE YOĞUN BAŞVURU VAR

'Operasyon' iddialarına yanıt verirken olaya sadece belediye başkanlığı açısından bakılmaması gerektiğinin altını çizen Mehmet Yılmaz, Şehitkamil Belediye meclis üyeliği aday adayılığı için de başvuru yoğunluğu olduğunu kaydetti. Başvuru yoğunluğunun nedenini ilçe teşkilatının başarılı saha çalışmasına bağlayan Yılmaz şöyle devam etti; "Şehitkamil Belediye Başkanlığı için 13 müracaatımız oldu. Aday adayı olmak herkesin demokratik hakkı. Aday adayı olmak isteyene bizim teşkilat olarak 'Gelmeyin' deme lüksümüz yok. Aday adaylığının fazla oluşu teşkilatın gücünü ortaya koyar. Buna sadece belediye başkanlığı açısından bakarsak yanlış olur. Şu anda Gaziantep'te bütün ilçelerin içerisinde en çok belediye meclis üyeliği başvurusu Şehitkamil'e yapıldı. Tam 181 başvuru oldu. Bu da Şehitkamil teşkilatının ne kadar güçlü, etkin ve saha siyasetine hakim bir teşkilat olduğunu ortaya koyuyor. Ciddi bir teveccüh var. Bu teveccühün yerel seçimlere de yansıyacağını düşünüyoruz."
NARİN DEMİRCİ



SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler