USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Güncel

“Pijamayla Başbakan karşıladılar”

“Pijamayla Başbakan karşıladılar”
05-04-2018 11:55
Gaziantep

Ak Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanı Ahmet Cemil Tunç, partisinin Gaziantep’te düzenlenen toplantıya katıldı. Tunç, “Erdem ve etik AK Parti’mizden önce maalesef olmayan bir kavramdı. Yaşım itibariyle birçok hükümet ve koalisyon gördüm. Pijamasıyla başbakanı karşılayan insanlar vardı. AK Partimizden sonra tüm taşlar yerine oturdu” diye konuştu.

Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya katılan Ak Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanı Ahmet Cemil Tunç, önemli açıklamalarda bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile diğer yetkililerin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda söz alan Ak Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanı Ahmet Cemil Tunç, “2002 seçimlerinde millet yeni Türkiye’ni kurma görevini partimize AK Parti’ye verdi. 16 yıldır biz AK Partililer Türkiye’yi yönetiyoruz. İnşallah daha nice yıllar AK Parti kadroları olarak Türkiye’yi yönetmeye devam edeceğiz. 16 yılda 5 genel seçim geçirdik. Her seçimden oyumuzu artırarak çıktık. 3 tane mahalli seçim geçirdik, yine oylarımızı artırarak çıktık. 2 tane referandum, 1 cumhurbaşkanlığı seçimi geçirdik.  Alnımızın akıyla bütün seçimlerden çıktık. Cumhurbaşkanlığı seçimi Türk siyasi tarihinde bir ilktir, bir başka partiye nasip olmayan bir başarıdır, AK Parti bunu başarmış. Daha başka başarı halkaları eklenerek devam edecek. 2019 yılında seçim var. 3 seçim geçireceğiz. Mahalli seçimler ile başlayacağız, sonra da milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimini yapacağız. Bu seçimlerden de bugüne kadar olduğu gibi alnımızın akıyla ve büyük bir başarıyla çıkacağız. Daha nice yıllar Türkiye’yi büyütmenin, Türkiye’de yaşayan herkese refah getirmenin hizmetini biz vermeye devam edeceğiz. Partimizin bu başarısının 2 temel nedeni var. Biri liderlik, cumhurbaşkanımızın liderliği. Başarımızın temelinde yatan sebeplerden birincisi ve en önemlisi budur. 2002 seçimlerinden sonra iktidara gelirken adeta vesayet odaklarıyla vuruşa vuruşa, savaşa savaşa geldik” dedi.

“HER ZORLUĞU YENDİK”

Ak Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanı Ahmet Cemil Tunç sözlerini şu şekilde sürdürdü;“Cumhurbaşkanımızın cesareti, feraseti ve dirayetiyle karşılaştığımız her zorluğu yenerek geldik. AK Parti’nin iktidara gelinde karşılaştığı ilk şey 24 Nisan Darbesi. Buna çok büyük bir cesaretle karşı çıktı ve onu bertaraf etti. Sonra kapatma davasıyla karşı karşıya kaldık. Büyük bir cesaretle buna göğüs gerildi. Sonra Gezi Olayları, cumhurbaşkanımızın büyük cesareti sayesinde atlatıldı. 17-25 Aralık ihanetini hepimiz hatırlıyoruz. Bu ihanetin son halkası olarak da 15 Temmuz olayları hala canlı, belleğimizde yerini koruyor. Bütün bunları halkın sağduyusu ve genel başkanımızın çok büyük cesaret ve dirayetiyle atlattık. Bundan sonra AK Parti, karşılaşabileceği her güçlüğü yenebilecek güç ve kuvvettedir. Başarımızın temelinde yatan diğer sebepler ise partimizin kuşatıcı ve kucaklayıcı kimliği. Her dinden, her mezhepten, her etnik gruptan bireye kapısını da kucağını da açmış bir siyasi parti. Bir de partimizin sivil ve özgürlükçü niteliği var, bu niteliği sonuna kadar muhafaza edeceğiz. Demokratik ve çoğulcu kimliğimiz partimizin başarısında çok büyük katkısı olan özellik. Muhafazakar ve değişimci yapımızla bugüne kadar elde ettiğimiz başarıları bundan sonra da elde etmeye devam edeceğiz. Değişim çok önemli. Reforma yapmaya cesaret edebilmek ve yapabilmek çok önemli. Türkiye yıllarca, ‘böyle gelmiş böyle gider’ anlayışla yönetildi. Onun için bir demokratik öfke birikimi oluştu ve bu birikim AK Parti’de oy olarak ortaya çıktı. Bunun kıymetini bilmek zorundayız. Eğer biz tek başımıza 16 yıldır Türkiye’yi yönetiyorsak bu tesadüfi değil, bu yapmış olduğumuz hizmetlerin karşılığı. Biz Türkiye’de yaşayan her 2 kişinin birinin kalbine girmiş bir siyasi partiyiz. Bu özelliğimizi devam ettireceğiz. Geleceğe dönük, vizyon koyabilen bir siyasi partiyiz. 2023 hedeflerini yakalayabileceğimize halkı ikan etmiş bir siyasi partiyiz. Başarımızın temelimde bunlar yatıyor. Bu özelliklerimizi canlı ev diri tutalım. Yolumuza ilk günkü gibi devam edelim. Biz AK Partililer olarak ülkemizin kalkınması için çalışıyoruz. Milletimizin refahı ve onuru için, hak, hukuk ve adalet için çalışıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edersek, inanın önümüzde hiçbir engel kalmaz. Hepsini aşarız.”

“BEN GAZİANTEP’İ TEBRİK EDİYORUM”

Tunç sözlerini daha sonra şu şekilde sürdürdü;

“Ben Gaziantep’i tebrik ediyorum. Bugüne kadar Gaziantep’ten kurulumuza intikal etmiş hiçbir şikayet söz konusu değil. il başkanlıklarından, belediye başkanlarından kurulumuza şikayet intikal etmedi. Bundan sonra da bu temiz yönetim devam edecek. Partimizin yönettiği Türkiye’ye bakın, adeta 4 cephede savaşıyoruz. Ama bir tarafta savaşırken, öbür taraftan Türkiye büyüyor, ihracatı artıyor, sanayi ihracatı artıyor. Türkiye savaş ortamında büyüdü. Dünya’nın neresinde biri öksürse Gaziantep’te nezle başlardı.  Türkiye’yi bu hale getiren AK Parti hükümetidir. Yeni bir aşkla partimizin başarısı için çalışacağız. Ama teşkilat disiplini içerisinde çalışacağız. Bireysel olarak değil parti disiplini haline çalışacağız. Partimizin gücüne güç katarak Türkiye’yi yönetmeye, yeni Türkiye’yi inşa etmeye devam edeceğiz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler