USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

“Saha çalışmalarımız sürüyor”

“Saha çalışmalarımız sürüyor”
21-11-2019 11:53
Gaziantep

İYİ Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Turgay Köşker ile yönetim kurulu üyeleri Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti. Ziyarette Köşker, Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sabiha Kocaman’a kamu adına başarılı gazetecilik çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.

Hakimiyet Gazetesinin Gazianteplilerin genel sorunlarına eğilen ve çözüm önerilerini ortaya koyan habercilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüğüne dikkat çeken İYİ Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Turgay Köşker, gazete yönetimine başarılar diledi. Başarılı çalışmalarından dolayı Hakimiyet Gazetesi’ne plaket takdim eden İYİ Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Turgay Köşker, parti çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

“DELEGE TESPİTLERİ DEVAM EDİYOR”

Göreve geldikten hemen sonra Şehitkamil ilçesinin tamamında çalışmalara hız verdiklerini anlatan İYİ Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Turgay Köşker, partinin köy ve mahalle temsilcilerinin önemli oranda atandığına dikkat çekti. Delege tespitlerinin önemli oranda tamamlandığına dikkat çeken İYİ Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Turgay Köşker sözlerini şu şekilde sürdürdü;
“Köy ve mahalle temsilcilerimizi önemli oranda atadık. Çalışmalarımız ilçe genelinde aralıksız bir şekilde devam ederken diğer yandan ise yaklaşan kongremiz öncesinde delege tespitleri hızlı bir şekilde tamamlanıyor. İlçe yönetimimiz başta olmak üzere kadın ve gençlik kollarımız tüm üyelerimizle birlikte çalışıyor, kentimiz için faydalı olacağına inandığımız projeler üzerinde duruyoruz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler