USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Şahinbey Belediyesi’nden bir sosyal tesis daha  

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 25 Aralık Mahallesine...

Şahinbey Belediyesi’nden bir sosyal tesis daha   
27-04-2017 10:26
Gaziantep

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 25 Aralık Mahallesine yapılan sosyal tesisi ve taziye evini gezerek incelemelerde bulundu.

Vatandaşa hizmet verebilmek için sabahın erken saatlerinde ekibiyle birlikte yapılan çalışmaları inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 25 Aralık Mahallesine yapılan sosyal tesis ve taziye evini inceledi.

120 ÇİVARINDA TAZİYE EVİ YAPTIK

İnşaat çalışması tamamlanan ve çevre düzenlemesi yapılan 25 Aralık Sosyal Tesis ’ini gezen Şahinbey Belediye Başkan Mehmet Tahmazoğlu, "25 Aralık mahallemiz bizim en eski mahallerimizden bir tanesi, bu bölgemizde bulunan camimizin yanına içerisinde taziye evi de bulunan yeni bir sosyal tesis inşa ettik. Şu anda inşaatımız tamamlandı çevre düzenlemesini yapıyoruz. Muhtemelen bu ay sonuna kadar bu tesisimizi de halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Şuana kadar yaptığımız sosyal tesis sayısı 90’ı aşarken taziye evlerimizin sayısı ise 120 civarında. Aynı zamanda 20-30 tanede inşaatı devam eden taziye evimiz var. Vatandaşlarımız taziyelerini artık, taziye evlerimizde yapıyor. Bu, Şahinbeyliler de bir alışkanlık haline geldi. Birçok mahalleden de bu konuda yoğun bir talep var bizde vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda taziye evlerimizin ve sosyal tesislerimizin yapımına devam edeceğiz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler