USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

SANKO ailesi iftarda buluştu

SANKO ailesi iftarda buluştu
31-05-2017 08:12
Gaziantep

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, bir asrı aşan süreden beri çalışanlarla iftar yemeklerinde bir araya geldiklerini belirterek, “Paylaşmak mutluluktur anlayışı ile düzenlediğimiz geleneksel iftar yemekleri, Konukoğlu Ailesinin olmazsa olmazı, SANKO Ailesinin kucaklaşma, kaynaşma günüdür” dedi.

Özel bir restoranda, Süper Film Ambalaj, SANKO Havlu, Gaziantep Ytong ve SANKO Tekstil çalışanları için düzenlenen iftar yemeğine, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan ve Cengiz Konukoğlu ile TEKSİF Şube Başkanı Nuri Bay da katıldı.

Onursal Başkan Abdulkadir Konukoğlu, iftar yemeğine katılan çalışanlara seslenerek, “Temeli 1904 yılına dayanan SANKO’yu hep birlikte bugünlere getirdiğimiz ve ailemizin fertleri olarak gördüğümüz sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konukoğlu, “Çalışanlarla iftar yemeklerini paylaşmayı dedemizden, babamızdan gördük, uyguluyoruz. İnanıyorum ki, çocuklarımız ve torunlarımız da aynı anlayışı geliştirerek sürdüreceklerdir” ifadelerine yer verdi.
Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan ve Cengiz Konukoğlu, Holding Mali Koordinatörü Tekin Alpay, Finans Direktörü Mustafa Günbulut, SANKO Havlu Genel Müdürü Serdar Erpamukçu, Süper Film Ambalaj Genel Müdürü Gültekin Savaşkan ve SANKO Güvenlik Genel Müdürü Şendoğan Atmaca ile birlikte salonu dolaşarak iftar yemeğine katılan çalışanların Ramazanlarını kutladı.
İftar yemeği sırasında, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan ve Cengiz Konukoğlu, SANKO’da 10, 15, 20 ve 25 yıldan beri çalışanlara, içerisine lazerle fotoğrafları işlenmiş kristal plaket ve altın ile yapılan çekilişi kazanan şanslı çalışanlara 5 tam, 5 yarım altın armağan edildi.

SANKO Holding’in Ramazan ayı boyunca düzenlenecek iftar yemeklerine, Türkiye genelindeki şirketlerde istihdam edilen 14 bin dolayındaki çalışan, eş ve çocukları ile birlikte katılacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler