USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

Sedye ile Demokrasi nöbetine katıldı

Sedye ile Demokrasi nöbetine katıldı
31-07-2016 11:48
Gaziantep

FETÖ'nün darbe girişimisırasında Saraçhane'de iki ayağından vurularak yaralanan İsmet Doğan (20), Gaziantep'in Nizip ilçesinde ambulansla geldiği meydana sedye ile girerek, demokrasi nöbetine destek verdi.

İstanbul Saraçhane'de darbe girişimini önlemek için çıktığı sokakta cuntacılar tarafından ayağından yaralanan İsmet Doğan, aİstanbul'daki tedavisinin ardından taburcu edilerek, memleketi Gaziantep'in nizip ilçesine gönderilmişti. Evinde tedavisi süren Doğan, kendisini toparlayınca düzenlenen Demokrasi nöbetlerine katılmak istedi. Nizip belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan'ın talimatı ile görevlendirilen ambulansla evinden alınan Doğan, getirildiği meydana ise sedye ile girdi. Burada olay günü yaşadıklarını anlatan Doğan, vatandaşlara seslenerek bu zor günlerin geçeceğini ve ülkenin daha güzel yerlere ulaşacağını söyledi.

Darbe girişimin hainlerin sonu olduğunu vurgulayan Doğan, temennisinin ise hep birlikte daha güzel ve güneşli günlere uyanmak olduğunu anlattı. Doğan, "Şükürler olsun, biz diğer ülkelere göre Türkiye olarak İslam ülkelerinin göz bebeğiyiz. Recep Tayip Erdoğan gibi büyük bir lidere sahibiz. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Tüm dünya ülkeleri bilsin ki hesapların üzerinde bir hesap var iman var Allah var. Ben milletimizden şehitlerimiz ve gazilerimiz için şunu istiyorum lütfen meydanları boş bırakmayalım Kur’an ve duaları eksik etmeyelim. Çünkü biz bugün ayaktaysak bu ülke bu gün yıkılmadı ve vatan hainleri emellerine ulaşamadılarsa bunun tek bir nedeni var. O da Allah’ın yanımızda olması ve bizleri korumasıdır’’ dedi.

Gazi Doğan'ın ayaklarını öptü
Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, çok sevdiğini belirttiği Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’dan millet adına bir isteklerinin olduğunu belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanım bizler bu vatan hainleri için kısasa kısas istiyoruz. Çünkü o vatan haini FETO’nun köpekleri o gün tanklarına, silahlarına ve uçaklarına güvendiler. Bizler de o gün meydanlarda aslan gibi kükreyen gençlere ve göğsü iman dolu olan analara babalara güvendik. Onların uçağı topu tankı varsa bizimde aslan gibi gazilerimiz ve şehitlerimiz var. Onun için göze göz, dişe diş, buruna burun yani onlar nasıl ki bu vatan hainleri, bu casuslar ve bu namussuzlar bizim polisimizi insanlarımızı silahla vururak öldürdülerse onların o şehitlerimizin vurulduğu yerde aynı şekilde vurularak idam edilmesini ve cezalarını o şekilde çekmelerini istiyorum" diye konuştu. Akdoğan, millet ve ülke adına şehit ve gazilerin ellerinden ve ayaklarından öptüğünü belirterek, yanında bulunan Gazi İsmet Doğan’ın ellerinden ve ayaklarından öptü. Akdoğan, İsmet Doğan'a gösterdiği gayretten dolayı teşekkür etti.

AK Parti 23,24 ve 25’inci Dönem Milletvekili Mehmet Sarı'da, Başkomutan Recep Tayip Erdoğan’ın ikinci bir emrine kadar meydanlardan ayrılmayacaklarını ve bu ülke için şehit ve gazi olan insanlara da ömür boyu minnettar kalacağını söyledi.

Meydanları canları pahasına da olsa dolduracaklarını ifade eden Sarı, "Bu meydanlar bizim geleceğimiz. Bu meydanlar bizim dik duruşumuzun simgesidir. Bu gazi ve şehitlerde bizim canımız kanımızdır onun için onların emanetlerine de en iyi şekilde sahip çıkacağız’’ dedi.

İlçe Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları ise, başta Nizipli gazi İsmet Doğan olmak üzere gelecek ve yarınlar için 15 Temmuz günü tankların üzerine çıkan ve silahların önünde duran tüm vatandaşları kutlayarak, alınlarından öptüğünü kaydetti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler