USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Semerkand Vakfı Kermesi büyük ilgi gördü

Semerkand Vakfı tarafından düzenlenen ve TÜMSİAD Gaziantep Şubesi’nin de desteklediği...

Semerkand Vakfı Kermesi büyük ilgi gördü
11-04-2017 10:04
Gaziantep

Semerkand Vakfı tarafından düzenlenen ve TÜMSİAD Gaziantep Şubesi’nin de desteklediği büyük ilgi gördü.  Gaziantep milletvekilleri, belediye başkanları ve vatandaşların yoğun ilgisi ile açılan kermeste Şahinbey Belediyesi'nin yeni kuruduğu Mehteran Takımı da çaldığı Osmanlı marşları ile izleyenleri coşturdu.

Semerkand Vakfı tarafından her yıl geleneksel hale getirilen kermes bu yılda Şahinbey Belediyesi'nin Deniz Mahallesi'ne yaptırdığı semt pazarına gerçekleştirildi. TÜMSİAD Gaziantep Şubesi’nin de destek verdiği  Semerkand Vakfı Kermesinde gıda ve giyecek ürünleri sergilendi. Sergilenen ürünlere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kermesin açılışına Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Abdulkadir Yüksel, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mustafa Kazım Apa, Semerkand Vakfı Gaziantep Şubesi İl Başkanı Cuma Çekici ve çok sayıda davetli katıldı. 

ÇEKİCİ: BEKLEDİĞİMİZDEN DAHA BÜYÜK İLGİ DÖRDÜ

Kermesin açılışında konuşan Semerkand Vakfı Gaziantep Şubesi İl Başkanı Cuma Çekici, kermes için özverili bir çalışma yapıldığını ve güzel bir açılış sonrası vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüğünü belirterek, ‘’Kardeş kuruluşlarımızın da desteği ile geleneksel hale getirdiğimiz kermesimizi düzenledik. Bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, oda ve dernek başkanlarımıza ve vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kermesimiz hedefine uygun bir şekilde gerçekleştirildi. Emeği geçenleri tek tek kutluyorum’’ dedi.

APA: GÜZEL BİR ATMOSFER OLUŞTU

TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mustafa Kazım Apa, kermeslerin toplumun kaynaşması, bütünleşmesi ve yardımlaşması adına önemli bir organizasyon olduğuna dikkat çekerek, ‘’Semerkand Vakfımız tarafından her yıl geleneksel hale getirilen kermese bizlerde diğer yıllarda olduğu gibi destek verdik. Özverili bir çalışma sonrası güzel bir kermes oluşturuldu. Halkımızın ilgisi de çok iyi oldu. TÜMSİAAD olarak toplumun yararına olan bu tür etkinliklerin istikrar saplaması için elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz.’’ dedi.

Kerkmesin ikinci gününde yönetim toplantısını kermes alanında yapan TÜMSİAD Yönetim Kurulu üyeleri, toplantı sonrası kermeste alışveriş yaparak destekte bulundular.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler